Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Diumenge Sant Pere Molanta viurà la 17a edició de Firamercat

La fira d'antiguitats, col·leccionisme i articles de segona mà inclou una diversa programació d’actes per a passar el dia en família

divendres 28 juny 2013

Amb l’ànim d’oferir un dia d’activitats per a tota la família mentre es facilita l’accés a una variada oferta d’articles a la venda, la comissió organitzadora de Firamercat de Sant Pere Molanta va enllestint els darrers preparatius per a la celebració aquest diumenge de la 17a edició de la Fira. Aquesta fira d’antiguitats, col·leccionisme i articles de segona mà es viurà durant tot el diumenge, però la nit anterior també hi ha vinculades activitats prèvies, amb un sopar i un ball. Serà a partir de dos quarts de 10 de la nit quan es preveu servir el sopar i després poder gaudir de l’actuació del grup de country de Sant Pere Molanta, per continuar amb un ball d’envelat a càrrec del dj Xavi.

L’endemà la fira començarà a rodar a partir de les 9 del matí. De les 9 a les 11 s’ha programat un esmorzar de brasa, a la plaça Bosquina. El donatiu per poder-lo degustar és de 2 euros. A partir de les 12 del migdia hi haurà l’actuació de balls populars del municipi i gresca amb grallers. Una de les novetats que s’introdueix és una demostració de pastissos fondant, a partir de dos quarts d’una del migdia.

El primer dels actes de la tarda serà a les 5, amb el concurs de munyir cabres que s’ha programat a la plaça Montserrat Roig. Es continuarà a les 6 amb una xocolatada, per seguir amb l’actuació del grup d’animació “Tres per Res”. El darrer dels actes programats es viurà a les 7, amb la subhasta d’objectes antics i de segona mà.

Una de les activitats que se celebra durant tot el dia i que distingeix a Firamercat és la mostra de vins, caves i embotits. S’espera enguany poder superar els 200 tiquets venuts. Durant tot el dia també es podran fer passejades amb poni, hi hauran inflables pels petits, exhibició de treballs de puntes de coixí a càrrec de les puntaires d’Olèrdola i mostres artesanals.

Olèrdola, 25 de juny de 2013

Document Actions