Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El CFP Sant Pere Molanta i Remei Ullate reben el premi Rossend Montané

La distinció coincideix amb el 50è aniversari del club i a Remei Ullate se li reconeix la seva dedicació a Olèrdola

dimarts 08 juliol 2014

El Club de Futbol Parroquial Sant Pere Molanta i Remei Ullate han obtingut el 22è Premi Rossend Montané. L’acte de lliurament d’aquest premi, que distingeix a persones i entitats que s’han significat pel seu treball a favor d’Olèrdola, ha tingut lloc aquest diumenge al migdia, dins dels actes de la 34a Trobada d’Olèrdola. Era un dels moments àlgids de la festa de germanor del municipi, que aquest darrer cap de setmana s’ha celebrat al castell enmig d’un gran ambient i d’una participació superior a la dels darrers anys.

Remei Ullate ha rebut la placa de reconeixement en agraïment al seu esforç i treball per la cultura popular, el lleure i el teatre amateur d’Olèrdola. En nom del Consell Consultiu de Cultura, l’òrgan consultiu de participació que atorga el premi, la regidora de cultura, Arantxa Torres, recordava que Remei Ullate també havia rebut el passat novembre el premi “Arlequí” que atorga la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, en reconeixement a una trajectòria. Veïna de Sant Miquel i mestra de professió, Remei Ullate va formar part de la Comissió de Festes de Sant Miquel, dels inicis de la Societat La Lleialtat, del grup de veïns que va impulsar La Plana Rodona de futbol i també va coordinar els primers casals d’estiu d’Olèrdola. Però sobretot, a Remei Ullate se la vincula amb el teatre, per la seva condició de fundadora de l’Arrel i d’haver estat primer membre de la Junta de la Coordinadora GATAP i després de la Federació de Grups Amateurs de Catalunya. Remei Ullate subratllava que per a ella era un privilegi i un honor rebre el premi que porta el nom de Rossend Montané.

Emocionada, Ullate ha dedicat el premi a la seva família i a Marina Vilella, la directora del grup de teatre l’Arrel que va morir ara fa tot just un mes. Ha assenyalant que “un tros del premi és per la Marina”. La guardonada també aprofitava el seu parlament per a llençar dues recomanacions, utilitzant una cita de Sant Agustí. Als nous olerdolencs, els ha indicat que “si vols conèixer el poble, no preguntis què pensa, sinó què estima”. I per a tots, ha recomanat “unitat en les coses necessàries; llibertat en les dubtoses i amor en totes”.

D’altra banda, el Club de Futbol Parroquial Sant Pere Molanta rep el premi Rossend Montané en l’any del seu 50è aniversari. Juanma Samblàs, regidor d’esports, assenyalava que en aquests 50 anys d’història el club havia esdevingut un “dels més reconeguts del Gran Penedès”. Jaume Arnan, president del club des del passat mes d’abril, rebia el premi acompanyat dels expresidents Manel Duran, Juanqui Sánchez i Josep Baltà.

Arnan declarava que sentien orgull i alegria per rebre aquest premi i considerava que era un reconeixement a la feina que el club ha fet de portar per tot arreu el nom de Sant Pere Molanta i d’Olèrdola. El club ha anunciat que durant l’estiu detallarien els actes que serviran per a commemorar el 50è aniversari de la seva fundació.

Minuts abans de l’actuació dels balls populars del municipi, l’acte de lliurament del premi ha estat seguit per un nombrós públic que mirava de protegir-se de l’intens sol que ha marcat aquest diumenge els actes de la Trobada.

 

Olèrdola, 10 de juny de 2014

 

 

 

 

Document Actions