Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Club de Lectura d’Olèrdola organitza una sortida al Teatre Nacional de Catalunya per anar a veure “Una història catalana”

La sortida s’ha programat el dimecres 3 d’abril i el desplaçament en autocar el subvenciona l’Ajuntament

dilluns 11 març 2013

Després de les bones sensacions que va deixar dijous passat el desplaçament per a veure “Adreça desconeguda”, el Club de Lectura d’Olèrdola organitza una nova sortida a Barcelona per poder presenciar una altra obra de teatre que està obtenint el reconeixement de crítica i públic. Serà el proper dimecres 3 d’abril, al Teatre Nacional de Catalunya, i l’obra que es veurà és “Una història catalana”, del dramaturg vilafranquí Jordi Casanovas.

L'obra relata setze anys de la història de Catalunya, en un recorregut que passa pel barri de la Mina, Nicaragua i el Pallars. L'espectacle arriba al TNC amb un nou muntatge reescrit per l'autor i amb novetats en el repartiment, després de l'èxit que va tenir a la Sala Tallers en el marc del projecte T6, la temporada 2010/2011. L'obra es representarà fins al 7 d'abril.

L’Ajuntament d’Olèrdola proporciona el transport gratuït en autocar. La sortida des de la plaça de l’Església de Moja s’ha previst a les 6 de la tarda i l’entrada té un preu de 25 euros.

L’activitat la promou el Club de Lectura d’Olèrdola i és oberta a tothom. Per a més informació o reserves, cal trucar al telèfon 647 41 68 64. Les inscripcions resten obertes fins el proper dimarts 19 de març.

 

Olèrdola, 11 de març de 2013

 

 

 

Document Actions