Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El servei de Biblioteca Oberta a les escoles d’Olèrdola s’inicia amb ampliació d’horaris

Un conveni amb la Universitat de Barcelona permet que es pugui oferir el servei dues tardes a Sant Pere Molanta i tres tardes a Moja

divendres 10 octubre 2014

 

Aquest dilluns ha començat un nou curs del servei de Biblioteca Oberta a les escoles d’Olèrdola. El servei l’ofereix la regidoria d’ensenyament de l’Ajuntament d’Olèrdola, amb la col.laboració de les escoles, i té el propòsit d’obrir el servei de biblioteca de les escoles Circell de Moja i Rossend Montané de Sant Pere Molanta a tothom i fora de l’horari lectiu. Aquest curs 2014-15 s’introdueixen millores que comporten ampliar el servei. A Moja es passa dels dos dies a la setmana establerts el curs passat, a obrir aquest servei durant tres tardes: les dels dimarts, dimecres i dijous, en horari de dos quarts de 5 a les 6. A Sant Pere Molanta també estarà oberta la biblioteca a tots els veïns un dia més. Així, es mantenen les tardes de dilluns i ara també es podrà disposar del servei les tardes dels divendres, en horari de 4 a dos quarts de sis els dos dies.

El regidor d’ensenyament de l’Ajuntament d’Olèrdola, Xavier Serramià, explicava que l’ampliació del servei és fruit d’un acord signat amb la Universitat de Barcelona, a partir del qual una estudiant de grau d’informació i documentació fa pràctiques remunerades amb criteris professionals a les dues biblioteques de les escoles d’Olèrdola.

Tal i com s’ha anat fent en els darrers anys, es preveuen programar activitats de dinamització de l’ús de la biblioteca de manera periòdica, com les hores del conte. S’espera que aquesta línia de treball es pugui aprofundir, comptant amb la implicació dels claustres de les escoles i de les AMPA.

El servei rep la col·laboració de la Diputació de Barcelona, que subvenciona la despesa de personal. La voluntat de l’Ajuntament és que aquest model de gestió, que permet millorar el servei, pugui continuar més enllà d’aquet curs 2014-15.

 

Olèrdola, 7 d’octubre de 2014

Document Actions