Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els actes convocats a Olèrdola per La Marató de TV3 recapten més de 9.000 euros

La major aportació, amb 4.373 euros, provenia de la Cursa “Vallmoranta”

dimarts 17 desembre 2013

Olèrdola s’ha mobilitzat per La Marató de TV3 un any més. En els actes públics convocats al municipi a benefici d’aquesta causa solidària s’han recaptat 9.077 euros, una xifra que supera en gairebé 2.000 euros els registres obtinguts l’any passat.

L’activitat que ha significat una major aportació ha estat la 3a edició de la Cursa d’Orientació “Vallmoranta”, celebrada a Sant Pere Molanta el dissabte 23 de novembre. L’èxit de convocatòria, amb 350 participants, i l’excel·lent treball organitzatiu del Grup de Joves de Sant Pere Molanta va comportar que s’assolís la xifra rècord de 4.373 euros.

El Casal d’Avis de Moja, el 17 de novembre, va celebrar el seu dinar solidari a benefici de La Marató. Les aportacions van sumar 1.700 euros. Un altre Casal d’Avis d’Olèrdola, el de Sant Pere Molanta, aprofitava la festa del seu 8è aniversari i divendres 15 de novembre recaptava 300 euros per La Marató.

Aquest darrer cap de setmana també han estat quantioses les aportacions a La Marató provinents d’actes públics celebrats a Olèrdola. Dissabte al migdia, gràcies a la matinal solidària organitzada per l’AMPA de l’escola Circell de Moja, es podia fer un ingrés de 870 euros. A Sant Miquel, el grup l’Arrel recaptava 60 euros durant la funció de teatre programada dissabte a la nit dins de la Roda de l’Alt Penedès, amb “L’hivern plora gebre damunt el gerani”, del grup Llavor d’Art.

Diumenge a la tarda, en l’estrena de l’obra “Revisió Anual”, del grup local El Folre de Sant Pere Molanta, es recaptaven 657 euros amb la venda de tires per participar en el sorteig d’un lot de productes.

El mateix diumenge a la tarda, al Local Nou de Moja, els clubs de Rítmica i d’Aeròbic d’Olèrdola oferien una exhibició. Amb l’organització compartida amb el Grup de Joves de Moja, assolien reunir més de 500 persones i recaptar 1.117 euros.

Olèrdola, 17 de desembre de 2013

 

Document Actions