Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els alumnes de 3r de l’escola Circell visiten Canal 20-Ràdio Olèrdola

dimarts 21 maig 2013

Dimecres 15 de maig al matí els alumnes de 3r de l’escola Circell de Moja han visitat les instal·lacions de Canal 20-Ràdio Olèrdola, situades al Centre Cívic La Xarxa de Moja. La visita a l’emissora municipal s’inscrivia dins del projecte de coneixement del municipi que durant aquest trimestre estan treballant aquests alumnes

En la seva visita, els infants han pogut conèixer el funcionament de la ràdio, com es recullen les notícies i com s’editen els enregistraments sonors que després es poden escoltar als espais informatius de l’emissora. Els alumnes també han comprovat que la redacció de la ràdio és la seu del Servei de Comunicació municipal, amb funcions que van més enllà de la producció dels serveis informatius de Canal 20. Des d’aquestes instal·lacions també s’elabora el butlletí municipal imprès “Olèrdola Informació”, es té cura de l’actualització diària dels espais informatius de la web municipal www.olerdola.cat, i es realitza el servei de premsa de l’Ajuntament.

Alumnes dels dos grups de 3r de l’escola Circell també han estat locutors per uns moments durant la visita i han enregistrat dues informacions, tal i com ja fan a l’escola amb el consolidat projecte “Circell en línea”. En aquest cas han exposat detalls del projecte de coneixement d’Olèrdola que realitzen. Els enregistraments dels alumnes es van emetre dijous per la ràdio en les tres edicions del programa “Olèrdola Actualitat” . També es poden escoltar quan es desitgi a través del servei de “Ràdio a la carta” del web municipal.

Olèrdola, 20 de maig de 2013

Document Actions