Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els consultoris mèdics d’Olèrdola recuperen els horaris d’abans de l’estiu

Els dimecres de nou es podrà rebre atenció mèdica al consultori de Sant Miquel. A Moja i a Sant Pere Molanta també es tornen als horaris anteriors

dilluns 08 octubre 2012

 

Els tres consultoris mèdics d’Olèrdola tornen a comptar, des d’aquesta primera setmana del mes d’octubre, amb els mateixos horaris d’atenció mèdica i d’infermeria que tenien en finalitzar el mes de juny. Durant els mesos de juliol, agost i setembre, l’horari d’estiu ha comportant la reducció d’algunes hores d’atenció, entre les quals cal destacar que s’eliminava l’únic dia a la setmana d’atenció presencial del metge al consultori de Sant Miquel. Eva Ruiz, regidora de sanitat, es  mostrava satisfeta perquè es torna a l’oferta anterior d’horaris, tot i que amb quinze dies d’endarreriment respecte el que es preveia.

Així, a Sant Pere Molanta hi ha dos dies de metge i d’infermeria, els dilluns i els divendres, de dos quarts de 9 a la una del migdia. A Moja hi ha l’atenció mèdica al consultori els matins de dilluns, dimarts, dijous i divendres, amb urgències de 12 a una els dmecres.  A Sant Miquel l’horari de consulta  és de dos quarts de 9 a les 11 del matí de dimecres.

Tots els ajuntaments amb una situació similar a la d’Olèrdola tenien incerteses sobre si, tal i com ha passat, es recuperarien els horaris. Eva Ruiz ho recordava i també indicava que el servei es podria veure alterat de manera puntual per baixes o vacances dels professionals, donat que no es cobreixen.

L’Ajuntament d’Olèrdola recorda que els consultoris del municipi estan a disposició dels veïns de qualsevol nucli d’Olèrdola.

 

Olèrdola, 4 octubre 2012

 

Document Actions