Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Festa del Most a Sant Pere Molanta els dies 27 i 28 d’octubre

Hi haurà cinema infantil, ball, sortida a Sant Sadurní i teatre

dilluns 15 octubre 2012

 

 

Organitzada per la Societat Principal-Unió, el cap de setmana del 27 i 28 d’octubre se celebra la Festa del Most de Sant Pere Molanta. El primer dels actes programats s’ha fixat a les 11.30 del dissabte 27 d’octubre, amb una projecció de cinema infantil en pantalla gegant a La Sala. Es podrà veure “Els pingüins de Madagascar”. En acabar se servirà un piscolabis pels més petits.

A les 11 de la nit, a La Sala, hi haurà el Ball de Most, amb el conjunt musical “Cafè Trio”. Durant el ball hi haurà seleccions de coques i xocolates regat amb “Cava Malvasia” per a tothom.

Diumenge, a les 9 del matí, des de davant de La Sala, se sortirà en excursió fins a Sant Sadurní per a visitar el Centre d’Interpretació del Cava i les caves Pere Ventura. En arribar a la Societat els participants de la sortida podran gaudir d’un piscolabis. Les inscripcions es poden fer, en els establiments del poble, al preu de 10 euros pels socis i de 15 pels no socis.Les places són limitades.

Amb la col·laboració i patrocini del grup El Folre de Sant Pere Molanta, el darrer dels actes de la Festa del Most s’ha previst el diumenge 28 d’octubre, a les 18:30, amb la representació de l’obra de teatre “Mort accidental d’un anarquista” de Dario Fo, a càrrec del grup de teatre “L’escorça” de Sant Joan de Mediona.

 

 

Olèrdola, 15  d’octubre de 2012

 

 

 

Document Actions