Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’actuació dels serveis municipals ha estat clau per evitar incidències a Olèrdola per la nevada

Nevada tranquil·la, amb gruixos de neu de fins a 10 centímetres a Daltmar

dilluns 25 febrer 2013

 

L’absència d’incidents ha marcat a Olèrdola la nevada caiguda la matinada de dissabte. En les hores posteriors a l’aparició de la neu també s’ha pogut constatar com tampoc s’han registrat plaques de gel que dificultessin la mobilitat. Que la nevada fos per la nit, sumat a les condicions meteorològiques posteriors i a la ràpida actuació dels serveis municipals són factors que explicarien aquesta tranquil·la presència de la neu a Olèrdola.

Els agents municipals van mantenir-se operatius durant tota la matinada de divendres a dissabte i durant el dissabte fins a primer hora de la tarda. De l’intens treball de la brigada municipal, d’altra banda, en dóna fe la distribució de fins a 6 tones de sal per a evitar plaques de gel, escampades entre les 3 de la matinada i les 10 del matí. El tractor de la brigada municipal, amb el mecanisme llevaneus, va actuar prioritàriament sobre l’eix Rossend Montané i el camí de Daltmar, des de Mas Granell fins a la zona esportiva de la urbanització.

La presència de la neu es va generalitzar a Olèrdola a partir de dos quarts de 3 de la matinada, amb especial incidència en els llocs més elevats, com Daltmar o el castell d’Olèrdola, on la neu va seguir caient fins passades les 9 del matí i va deixar gruixos d’entre 6 i 10 centímetres.

Des de les 3 de la matinada i fins les 8 del matí, els Mossos d’Esquadra advertien al polígon de Sant Pere Molanta que la carretera nacional 340 estava tallada en direcció Barcelona a causa de la neu acumulada al port de l’Ordal. Aquesta va ser la única alteració que va patir el trànsit rodat a Olèrdola durant la nevada.

 

Olèrdola, 25 de febrer de 2013

 

 

Document Actions