Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola obre convocatòria per a cedir 22 compostadors domèstics

divendres 31 octubre 2014

 

Fins el 31 de desembre resta obert el termini de presentació de sol·licituds per a poder obtenir l’ús d’un compostador domèstic cedit per l’Ajuntament d’Olèrdola. La d’aquest 2014 és la quarta campanya que impulsa l’Ajuntament d’Olèrdola, amb el suport de la Mancomunitat Penedès-Garraf, per a fer arribar aquesta eina de reciclatge a habitatges del municipi. Ara la xifra de compostadors disponibles per a cedir és de 22 i s’espera que s’acabin lliurant tots després dels positius resultats de les anteriors campanyes.

Gràcies a aquests compostadors, es pot reciclar al jardí  o pati de casa la fracció orgànica de la brossa i convertir-la en adob de qualitat. Cristina Badell, tècnica de medi ambient de l’Ajuntament d’Olèrdola, destaca que per a poder optar a un dels compostadors, cal estar empadronat a Olèrdola i viure en una masia o nucli on ara no es faci el sistema de recollida selectiva “porta a porta”.

Les bases de la convocatòria es poden consultar a la web municipal olerdola.cat. Per a poder fer ús del compostador, caldrà fer un pagament únic de 20 euros. Un dels beneficis és que es gaudirà d’una subvenció del 15% de la quota establerta en la taxa d’escombreries.

Per la cessió del compostador serà una condició indispensable fer un taller de formació que serà impartit pel Servei d’Educació Ambiental de la Mancomunitat Penedès Garraf. L’activitat formativa es preveu celebrar un dissabte del mes de gener del 2015 al Local Social Rossend Montané, a Sant Miquel d’Olèrdola.

 

Olèrdola, 30 d’octubre de 2014

 

 

 

 

 

Document Actions