Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Ajuntament d’Olèrdola paga les factures en 17 dies

És una de les dades més rellevants de l’informe trimestral de la tresoreria de l’Ajuntament

dimarts 06 maig 2014

L’Ajuntament d’Olèrdola continua complint de forma solvent amb les seves obligacions econòmiques. Així ho posa de nou de manifest l’informe trimestral de tresoreria i intervenció de les finances municipals, del qual s’ha donat compte en la sessió de ple de l’Ajuntament celebrada aquest dilluns a la nit. La dada més rellevant de l’informe és que el període mitjà de pagament de les factures és de 17’39 dies. L’alcalde, Josep Tort, posava l’accent en què l’Ajuntament continua complint àmpliament les seves obligacions amb els proveïdors.

El portaveu del grup municipal de CiU, Josep Maria Sánchez, reconeixia que es feia una gestió correcte però feia notar que la reducció de factures posava de manifest que s’havia reduït l’activitat de l’Ajuntament.

Segons l’informe, el número de factures pagades durant el trimestre ha estat de 324, sumant una quantitat de gairebé 200.000 €.

El ple també va aprovar que el 31 d’agost i el 21 de desembre serien els dos dies festius addicionals d’obertura comercial autoritzada al municipi aquest 2014. La regidora de promoció econòmica, Arantxa Torres, explicava que la nova llei d’horaris comercials de la Generalitat permetia aquesta ampliació de dies. Les dates d’obertura s’havien decidit recollint l’opinió d’establiments del municipi. Aquest punt es va aprovar per unanimitat, com també va ser unànime l’acord d’adherir-se a la commemoració del centenari de la Mancomunitat.

En el torn d’informacions de les diferents regidories, el regidor d’ensenyament, Xavier Serramià, va recordar que des d’aquest dilluns i fins el 16 de maig resta obert el període de preinscripcions a les llars municipals d’infants. Serramià indicava que es tornen a oferir places de P0, a l’aula de nadons de l’escola bressol Gotims de Moja, i que el dissabte 26 d’abril la jornada de portes obertes a les llars d’infants d’Olèrdola es va fer amb una assistència mitjana similar a la dels altres anys. Joan Forns, regidor de serveis municipals, informava que han començat les reparacions del camí de Cal Segarra i Cal Moles i anunciava que dilluns es preveu que comencin les obres per completar la urbanització del carrer Major de Sant Miquel. La regidora de cultura, Arantxa Torres, aprofitava aquest punt del ple per confirmar que la Trobada d’Olèrdola enguany se celebraria el 7 i 8 de juny.

A preguntes de CiU, el govern va exposar que es procedirà a fer l’arranjament puntual de la piscina de Daltmar. El portaveu del grup municipal de CiU, Josep Maria Sánchez, donava a conèixer que l’empresa constructora de la piscina havia fet fallida i valorava que els desperfectes en l’equipament i la fallida de l’empresa venien a expressar que l’adjudicació no va ser l’encertada.

L’alcalde, Josep Tort, assenyalava que des de l’Ajuntament es farien els treballs per garantir que la piscina pot entrar en funcionament aquest estiu i es realitzaria el procediment per a reclamar el pagament de l’import de les obres.

A pregunta de CiU, també es va informar que en els propers dies es pintarà la senyalització horitzontal al vial que travessa el barri de Ferran de Sant Pere Molanta. També s’exposava que aquesta setmana es mantindrà una nova conversa amb el Bisbat per a mirar de concretar un acord sobre els terrenys del camp de futbol de Sant Pere Molanta

Olèrdola, 6 de maig de 2014

Document Actions