Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La biblioteca de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta obre al públic una tarda a la setmana

En els propers mesos es preveuen organitzar activitats de dinamització per a incentivar l’ús d’aquest nou servei

dimarts 19 febrer 2013

 

La biblioteca de l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta ja obre una tarda a la setmana. Tots els dilluns, en horari de 4 a 6, aquells escolars i veïns del municipi que ho desitgin podran fer ús d’aquest equipament. En el seu primer dia d’obertura l’assistència d’usuaris ha estat discreta aquest dilluns, però es confia que a mesura que el servei es vagi coneixent seran més les persones que el facin servir de forma continuada. El regidor d’ensenyament de l’Ajuntament d’Olèrdola, Xavier Serramià, recordava que aquesta obertura d’una tarda a la setmana segueix l’experiència de la biblioteca de l’escola Circell de Moja, que en aquest cas obre al públic dues tardes a la setmana també gràcies al treball conjunt entre l’Ajuntament i l’escola. Serramià es mostra confiat en què la biblioteca vagi tenint els dilluns a la tarda més usuaris i per això entén que ajudarà les activitats de dinamització que es preveuen programar per incentivar-ne l’ús.

Xavier Serramià subratlla que durant aquestes dues hores a la tarda la biblioteca està oberta a  tothom. També afegia que pot ser un espai adequat pels alumnes a l’hora de fer treballs o consultes perquè disposa de servei d’ordinador amb connexió a internet.

L’Ajuntamet té el propòsit d’aprofitar al màxim les prestacions que ofereixen els equipaments públics del municipi. Per Serramià, són “equipaments vius que han d’estar al servei del poble”. Per això, l’Ajuntament facilita el personal que fa possible l’obertura durant aquestes tardes de les biblioteques de les escoles.

 

Olèrdola, 19 de febrer de 2013

Document Actions