Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La recollida solidària d’aliments a Olèrdola es tanca garantint productes per a 18 famílies del municipi

Les famílies són ateses pels serveis socials i rebran els aliments abans de Nadal

dimecres 19 desembre 2012

 

 

 

Divendres es tancava a Olèrdola la campanya solidària de recollida d’aliments que s’ha realitzat al municipi durant aquesta primera quinzena del mes de desembre, sota l’organització de l’Ajuntament. La campanya s’ha tancat havent garantit aliments variats per a cadascuna de les 18 famílies més necessitades d’Olèrdola que reben atenció per part dels serveis socials. La regidora de serveis socials, Eva Ruiz, posa l’accent en què la solidaritat dels olerdolencs ha fet possible que es recollissin aliments suficients per a que aquestes 18 famílies rebin un lot de productes abans de Nadal.

Els lots s’han elaborat agrupant els productes de forma equilibrada, amb variacions en funció del nombre de membres de la família receptora. Eva Ruiz es mostrava satisfeta pel resultats de la crida feta als veïns, tenint en compte  que la campanya organitzada per l’Ajuntament ha coincidit amb altres iniciatives molt similars que també han rebut la resposta dels olerdolencs en els darrers dies.

Les famílies receptores dels lots seran convocades per l’Ajuntament per tal d’entregar-lis els productes. En funció dels seus llocs de residència, seran citades al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta, o bé al Centre Cívic La Xarxa de Moja.

 

Olèrdola, 18 de desembre de 2012

 

 

Document Actions