Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Lliurada la gran panera solidària organitzada a Moja a benefici de l’Ian Garcia

La recaptació obtinguda a Moja amb els actes per l’Ian Garcia ha estat de 2.475 euros

divendres 01 febrer 2013

 

 

Marcel Brufau, tutor de 5è A de l’escola Circell de Moja, ha resultat ser el guanyador de la gran panera solidària organitzada a benefici de l’Ian Garcia. L’Arnau, un alumne de l’escola, li va vendre la butlleta agraciada, el 1.955. El sorteig de la panera  es va fer diumenge, durant el concert solidari de Sant Macari que va oferir al Local Nou el Taller de Vent de l’Escola Municipal de Música de Vilafranca. Després d’uns dies d’incertesa, es va poder lliurar al guanyador la gran panera aquest passat dimecres.

Gràcies al sorteig de la panera es van aportar 1.400 euros al compte corrent de la campanya per l’Ian Garcia, el nen de Sant Sadurní que ha de fer front a un costós tractament a Nova York per superar el càncer de neuroblastoma que pateix.

Cada butlleta per participar en el sorteig es venia al preu de 2 euros i van exhaurir-se les 700 unitats editades.

La magnífica panera inclou una gran varietat de productes i serveis cedits per establiments del municipi. Hi ha des de joguines fins a petits electrodomèstics,  passant per productes d’alimentació o parament de la llar.

La recaptació obtinguda a Moja amb els actes per l’Ian Garcia, celebrats dins de la Festa Major d’Hivern, ha superat els 2.475 euros, incloent les aportacions provinents del sorteig de la panera.

 

Olèrdola, 1 de febrer de 2013

 

 

Document Actions