Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Moja tindrà Festa del Most amb activitats durant els dos darrers caps de setmana d’octubre

Hi haurà una trepitjada de raïm i una “màster class” amb el chef Oriol Llavina
Imatge del Ball del Most de l'any passat
Imatge del Ball del Most de l'any passat

dilluns 15 octubre 2012

 

 

Aquest any el Ball del Most de Moja ha passat a dir-se Festa del Most. El canvi de denominació queda plenament justificat quan es comprova que la Comissió de Festes de Moja ha preparat propostes durant dos caps de setmana, els dies 20 i 21 i 27 i 28 d’octubre. Es mantenen actes ja consolidats com el sopar i es continua apostant per una sessió de maridatge, tal i com va passar l’any passat, però a més també s’incorporen nous atractius que fan que la festa es vegi impulsada amb el propòsit de captar un ampli públic de totes les edats.

Dissabte 20 d’octubre, a les 7 de la tarda, s’ha programat un tast de vins d’Olèrdola, al Local Nou. Les places són limitades i el preu per participar-hi és de 4 euros. Per diumenge 21 d’octubre es preveu , a les 11 del matí, una “màster class” de cuina amb el “chef” Oriol Llavina. Per les dues activitats cal inscripció prèvia, que s’ha de formalitzar el dimarts 16 o dijous 18, a partir de les 8 del vespre, al Local.

Dissabte 27 hi haurà un esmorzar popular al Celler Cooperatiu, a partir de les 9 del matí i al preu de 3 euros. Serà l’arrencada d’una matinal ben carregada d’activitats atractives. Actuaran els balls populars de Moja a les 10 del matí, es faran tallers infantils i hi haurà l’acte de lliurament de premis del concurs de fotografia que l’Associació Fotogràfica de Moja convocava en motiu de la Festa Major. La gran novetat també serà que hi haurà una trepitjada de raïm. Durant el matí també es programen visites guiades a les instal·lacions del Celler Cooperatiu, a càrrec Pere Solé.

Dissabte 27 a la nit hi haurà sopar i ball al Local, a partir de les 10 de la nit, amb el conjunt Quartz Trio. Per diumenge 28, l’acte que s’organitza dins de la Festa del Most de Moja serà la sessió de maridatge entre vins i embotits, a càrrec de Cal Feru i Embotits Mitjans. Serà partir de les 9 de la nit, al Local. Les inscripcions al sopar i a la sessió de maridatge es poden fer el dilluns 22 i el dimecres 24, al Centre Cívic La Xarxa , de 8 a 9 del vespre.

 

 

Document Actions