Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Nova convocatòria de l’Ajuntament d’Olèrdola per a cedir compostadors domèstics

S’adreça a masies i nuclis on no es fa el “porta a porta” i les sol·licituds es podran presentar fins el 31 de desembre

dilluns 25 novembre 2013

Amb la doble voluntat de potenciar entre la ciutadania comportaments respectuosos amb el medi ambient i facilitar eines per a fer-los possibles, l’Ajuntament d’Olèrdola ha tornat a obrir una nova convocatòria per a cedir compostadors domèstics. El període de sol·licituds resta obert des d’aquest mes de novembre i fins el 31 de desembre. El propòsit és de distribuir fins a 18 compostadors, que s’afegiran als 12 ja lliurats durant una convocatòria anterior feta el març passat. Els veïns que disposen de compostadors al seu jardí o pati poden reciclar la fracció orgànica de la brossa i convertir-la en adob de qualitat.

Per a poder optar a un dels compostadors, cal estar empadronat a Olèrdola i viure en una masia o nucli on ara no es faci el sistema de recollida selectiva “porta a porta”.

Les bases de la convocatòria es poden consultar a la web municipal olerdola.cat. Caldrà fer un pagament únic de 20 euros i es gaudirà d’una subvenció del 15% de la quota establerta en la taxa d’escombreries.

Des de l’Ajuntament d’Olèrdola, amb el suport de la Mancomunitat de municipis, es fa seguiment puntual de l’ús dels compostadors distribuïts a Olèrdola. La resposta està sent molt satisfactòria i els usuaris es mostren molt contents de poder reaprofitar la matèria i retornar-la al jardí de casa seva en forma d’adob natural de qualitat. Un cop finalitzi el termini d’admissió, es preveu convocar després de les festes nadalenques un taller per a explicar a les persones beneficiàries el funcionament dels compostadors domèstics.

Olèrdola, 25 de novembre de 2013

Document Actions