Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Oberta la convocatòria per adjudicar l’explotació del bar-restaurant del Local Nou de Moja

L’actual concessió no opta a la pròrroga i la documentació es pot presentar fins el 23 de maig

dilluns 12 maig 2014

En sessió extraordinària de 28 d’abril, la Junta de Govern Local de l’Ajuntament d’Olèrdola ha aprovat el plec de clàusules per adjudicar l’explotació del bar-restaurant i la gestió del local Sant Jaume de Moja, el Local Nou. Després de la publicació de l’anunci al Butlletí Oficial de la Província(BOP) dijous passat, les ofertes ja es poden presentar al registre de l’Ajuntament d’Olèrdola fins el proper divendres 23 de maig.

Les bases especifiquen que la durada del contracte serà de dos anys amb la possibilitat de prorrogar-se en períodes d’un any, amb un màxim total de contracte de quatre anys. L’actual equip adjudicatari ja ha comunicat a l’Ajuntament que no opta a la pròrroga i per això s’obre el procediment per a una nova adjudicació.

Les ofertes hauran de contenir un pla de gestió i organització de les instal·lacions i el servei, activitats complementàries a desenvolupar, oferta gastronòmica i projecte de negoci. S’ha establert un cànon fix mínim de 300 euros, així com un cànon variable mínim del 20% dels consums d’electricitat, gas i aigua del local, fins a un màxim de 200 euros al mes. També caldrà fer serveis en espècies, assumint el servei de consergeria i neteja del local.

La concessió estarà condicionada a aportar una garantia definitiva de 6.000 euros. Tenint en compte les característiques del Local i el paper central que juga en la vida associativa del poble, des de l’Ajuntament es considera que pot ser un projecte interessant per a qui desitgi realitzar un projecte d’emprenedoria en aquest sector.

Tot el detall de la convocatòria es pot consultar a la pàgina web de l’Ajuntament d’Olèrdola http://www.olerdola.cat/tramits-i-gestions/perfil-de-contractant

Olèrdola, 12 de maig de 2014

 

Document Actions