Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Obertes les inscripcions per a les activitats esportives que organitza l’Ajuntament d’Olèrdola

Es mantenen els grups de gimnàstica per adults i gent gran, tant a Sant Pere Molanta com a Moja, i es continua oferint als infants les escoles esportives

dijous 19 setembre 2013

Des d’aquest dilluns, i fins el proper 2 d’octubre, resta obert el període d’inscripcions per a participar en les activitats esportives que organitza l’Ajuntament d’Olèrdola aquest curs 2013-14. En la proposta de cursos i activitats per adults i gent gran es manté l’oferta d’activitats gimnàstiques. A les escoles seguirà organitzant-se les escoles esportives municipals.

El grup de gimnàstica de manteniment per adults de Sant Pere Molanta farà les seves sessions al gimnàs de l’escola Rossend Montané, els dilluns i dimecres de 9 a 10 de la nit. A Moja, el grup de gimnàstica de manteniment per adults s’exercitarà al gimnàs de l’escola Circell, els dimarts i els dijous, en horari de 9 a 10 de la nit. En cas de fer una sessió setmanal, el preu d’inscripció és de 45 euros tot el curs, mentre que el preu serà de 90 euros tot el curs en cas de participar dos dies a la setmana.

El grup de gimnàstica per a gent gran de Moja tindrà com a seu el Casal d’Avis, els dilluns i els dimecres, d’11 a 12 del matí. A Sant Pere Molanta l’horari serà de dos quarts d’11 a dos quarts de 12, els dimarts i els divendres. En funció de les inscripcions, l’activitat es farà al Centre Cívic Gatzara o bé a la Societat.

Adreçades als infants, les escoles esportives es faran els dilluns i dimecres a l’escola de Moja i els dimarts i dijous a l’escola de Sant Pere Molanta. L’horari serà de dos quarts de 5 a les 6 de la tarda a Moja i de 4 a dos quarts de 6 a Sant Pere Molanta. Els alumnes de p5 i 1r realitzaran Escola Esportiva de Base. De 2n a 6è es podrà fer la modalitat “multiesports” i de p5 a 6è també hi haurà l’opció de practicar dansa i habilitats gimnàstiques. Pels empadronats o escolaritzats al municipi, el preu és de 40 euros el trimestres si l’activitat és fa un dia a la setmana o bé de 80 euros el trimestre si es tria fer-ho dos dies.

Tant les activitats gimnàstiques com les escoles esportives s’iniciaran a partir del 7 d’octubre. El formulari d’inscripcions de les activitats es pot descarregar a la web municipal www.olerdola.cat. Caldrà lliurar la documentació omplerta a l’ajuntament o als centres cívics, els dimarts i dijous a la tarda a La Xarxa de Moja i els dilluns i dimecres a la tarda al centre cívic Gatzara de Sant Pere Molanta. Per ampliar informació o bé fer arribar suggeriments d’activitats, les persones interessades poden adreçar-se a mulinaripm@gmail.com o bé trucar al telèfon 93 890 35 02.

Olèrdola, 19 de setembre de 2013

Document Actions