Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Olèrdola es mobilitza per La Marató de TV3

En els actes públics convocats per entitats del municipi s’han superat els 7.100 euros de recaptació

dimecres 19 desembre 2012

 

 

 

Els actes convocats a favor de La Marató de TV3 han tornat a evidenciar l’ampli compromís solidari present a Olèrdola. La recaptació total assolida en els actes organitzats per entitats del municipi ha superat els 7.100 euros, sumant les activitats realitzades en motiu de La Marató durant els dos darrers mesos i fins aquest cap de setmana.

L’aportació quantitativa més important l’assolia el Grup de Joves de Sant Pere Molanta, que va poder recaptar 2.800 euros el passat 17 de novembre amb la cursa d’orientació Vallmoranta. El Casal d’Avis de Moja refermava la seva intensa vinculació amb La Marató i superava els 1.700 euros de recaptació, gràcies al dinar solidari que van organitzar el 21 d’octubre i a les aportacions de socis i veïns de Moja. Un altre casal d’avis d’Olèrdola, el de Sant Pere Molanta, també va ingressar a La Marató els 216 euros recollits el dissabte 10 de novembre en el dinar del 7è aniversari de l’entitat.

Coincidint amb el cap de setmana de La Marató, aquest dissabte i diumenge han estat forces les propostes que el municipi ha acollit per a recaptar fons per aquesta iniciativa solidària. L’AMPA de l’escola Circell de Moja celebrava amb èxit la seva sisena matinal solidària, recaptant 1.207 euros. Els infants van poder participar en tallers, es van degustar esmorzars casolans cedits per les famílies, també hi havia l’opció de jugar a petanca o bé de participar en un sorteig de productes. La novetat d’engany va ser el primer mercat solidari, elaborat a partir d’articles donats per les famílies.

Dissabte a la tarda, al Local Nou de Moja, l’Aeròbic d’Olèrdola, el Rítmica Olèrdola i el Grup de Joves de Moja organitzaven de forma conjunta una exhibició gimnàstica i una xocolatada que va recaptar 742 euros. L’endemà diumenge, el grup El Folre de Sant Pere Molanta organitzava la representació de l’obra de teatre “La Cacera de l’ànec”, del grup Criatures d’Ordal. A través del sorteig d’un lot nadalenc, es van poder obtenir 440 euros.

 

Olèrdola, 19 de desembre de 2012

 

 

 

 

 

 

Document Actions