Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Olèrdola millora les condicions d’accés a Internet gràcies a una xarxa municipal d’antenes wi-fi

En quatre xerrades als nuclis, l’Ajuntament d’Olèrdola exposarà als veïns les possibilitats que ofereix aquesta xarxa municipal d’antenes

dilluns 08 abril 2013

Una de les prioritats que s’ha fixat l’Ajuntament d’Olèrdola en els darrers anys ha estat la resolució de les deficients condicions que pateix el municipi en l’accés a Internet. Amb aquest propòsit, durant el mes de març s’han acabat d’enllestir els treballs de desplegament d’una xarxa d’antenes públiques de titularitat municipal. A través d’aquesta xarxa d’antenes wi-fi, els veïns d’Olèrdola podran millorar la seva connexió a Internet en les properes setmanes. I és que a partir de finals d’aquest mes d’abril, la xarxa d’antenes podrà estar operativa per a empreses del sector, que oferiran la connexió a preus de mercat.

Per tal de facilitar una informació directa a tots els veïns, l’Ajuntament d’Olèrdola ha convocat pels propers dies 4 reunions explicatives per a detallar l’abast d’aquesta iniciativa i resoldre els dubtes que es puguin plantejar. Les xerrades també serviran per a presentar els nous canals de comunicació i tramitació electrònics que ja estan disponibles a través de la pàgina web municipal, olerdola.cat, així com d’altres aplicacions que l’Ajuntament preveu posar ben aviat en servei.

La primera de les reunions veïnals s’ha convocat dimarts 16 d’abril al Centre Cívic Gatzara de Sant Pere Molanta, a les 20:30. En aquest mateix punt horari també es farà la reunió de dimecres 17 d’abril, al Local Rossend Montané de Sant Miquel;  i la que es farà el dijous 18 d’abril, al Centre Cívic La Xarxa de Moja. La darrera de les reunions s'ha programat el dissabte 20 d'abril, a les 12 del migdia, al recinte de la piscina de Daltmar.

 

Olèrdola, 8 d’abril de 2013

 

 

Document Actions