Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participativa Trobada d’Olèrdola malgrat el mal temps

Tot i la presència intermitent de pluja i l’ambient fred, només es suspenia una de les activitats

dimarts 21 maig 2013

La Trobada d’Olèrdola d’aquest 2013 s’ha vist condicionada pel temps. La pluja ha aparegut amb intermitència i l’ambient ha recordat més a l’hivern que no pas a la proximitat de l’estiu . Això ha provocat que l’assistència de públic en aquesta 33a Trobada es veiés reduïda respecte les edicions anteriors de la Trobada, sobretot el dissabte, però la programació no s’ha alterat en excés. Tampoc ha impedit que en el balanç global la Trobada al castell d’Olèrdola tornés a convertir-se en un acte de gran participació veïnal, especialment el diumenge al migdia i durant la paella popular.

Josep Tort, alcalde d’Olèrdola, reconeixia que el temps havia comportat una reducció d’assistència, però posava l’accent en la presència de molts veïns que havien fet de nou de la trobada “una festa d’unió de tot el municipi”.

L’aparició de la pluja el dissabte a la tarda i amb intermitències febles durant algun puntual moment de la nit, va fer que es registrés una assistència limitada durant el primer dia d’activitat al castell .

L’exhibició dels balls populars diumenge al migdia i la paella, amb més 500 tiquets venuts, han tornat a ser els actes més seguits de la Trobada d’Olèrdola. L’aparició de la pluja va acabar provocant la suspensió del descens en tirolina gegant, després del dinar de diumenge. Els problemes d’aparcament en l’accés al recinte del conjunt històric d’Olèrdola no han estat tan grans com en les darreres trobades, però durant el diumenge al migdia una vegada més la cua de cotxes aparcats al lateral de la carretera va arribar fins a la masia Segarrulls.

Olèrdola, 21 de maig de 2013

Document Actions