Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Reobre per la tarda la biblioteca de l’escola Circell de Moja

La biblioteca està oberta a tots els veïns les tardes de dimarts i dijous

dimarts 09 octubre 2012

 

Les tardes d’aquests dos últims dimarts i la del passat dijous han estat les primeres d'aquest curs d’obertura al públic de la biblioteca de l’escola Circell de Moja. La resposta dels usuaris està sent molt positiva i en bona part de l’horari la biblioteca presenta una imatge gairebé plena.

Per aquest curs ja s’estan reparant activitats de dinamització relacionades amb el foment de la lectura, com la que es planifica fer el proper dijous 25 d’octubre amb la col·laboració de mestres jubilades.

Un dels eixos d’activitat del curs serà la poesia, coincidit amb l’any dedicat a Salvador Espriu. També es preveu comptar amb la col·laboració de grups de teatre del municipi per a oferir lectures dramatitzades. Per acabar el curs, durant el mes de juny, s’ha planificat una activitat que comptarà amb la directa implicació dels infants que hagin utilitzat habitualment la biblioteca.

La biblioteca de l’escola Circell de Moja obre les tardes de dimarts  i dijous, en horari de dos quarts de 5 a les 7 de la tarda. Hi ha servei de préstec obert a tots els veïns i l’equipament compta amb dos ordinadors amb connexió a Internet per a fer consultes.

 

Olèrdola,  9 octubre 2012

 

Document Actions