Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Reunió informativa del Casal d’Estiu d’Olèrdola aquest dilluns 29 d’abril a Moja

dimarts 23 abril 2013

A les 7 de la tarda d’aquest dilluns 29 d’abril s’ha convocat, al Centre Cívic La Xarxa de Moja, la reunió informativa per a presentar els continguts principals del Casal d’Estiu d’Olèrdola d’aquest 2013. La reunió s’ha programat una setmana abans de l’inici del període d’inscripcions, que s’ha fixat pels dies 6 i 7 de maig pels empadronats o escolaritzats a Olèrdola i els dies 13 i 14 de maig pels no empadronats ni escolaritzats. Durant aquests dies les inscripcions es podran fer a l’Ajuntament d’Olèrdola, en horari de 6 de la tarda a 9 del vespre.

El Casal d’Estiu es farà de l’1 al 26 de juliol, mantenint l’opció d’inscripcions per setmanes. La seva seu serà l’escola Rossend Montané de Sant Pere Molanta i es realitzarà en horari de 9 a 14h. Es preveu un servei gratuït d’acollida, de 7:45 a les 9 del matí, i s’oferirà servei de menjador. El transport fins a l’escola des dels altres nuclis del municipi serà gratuït.

El Casal d’Estiu l’organitza l’Ajuntament d’Olèrdola i és gestionat pel Consell Esportiu de l’Alt Penedès. Per a més informació es pot consultar la pàgina web www.olerdola.cat o bé trucar al telèfon 93 817 37 36.

Olèrdola, 23 d’abril de 2013

Document Actions