Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Expedició de volants de padró

 
 
 

Què és un volant de padró?

És  un justificant emès per l'Ajuntament que acredita l'empadronament d'una persona i/o unitat familiar tal i com consta/en actualment en el Padró municipal d'habitants d'Olèrdola.

Existeixen 4 Tipologies de volant diferents, en funció de les vostres necessitats:

  • Volant d'empadronament actual: El volant d'empadronament actual demostra l'empadronament d'una persona tal i com consta actualment en el Padró municipal d'habitants.
  • Volant d'empadronament històric: El volant d'empadronament històric demostra l'empadronament d'una persona des de l'any 1996 en el Padró municipal d'habitants.( o des del moment en que aquesta causa alta en el padró)
  • Volant de convivència actual: El volant de convivència actual demostra on i amb qui està empadronada una persona el dia que es demana el volant.
  • Volant de convivència històrica:  El volant de convivència històrica demostra on i amb qui ha estat empadronada una persona des de l'any 1996 en el Padró municipal d'habitants.( o des del moment en que aquesta/es causa/en alta en el padró) 

Formes de tramitació:

Podeu finalitzar el tràmit per internet emplenar el formulari de sol·licitud corresponent:

 Accés al tràmit de sol·licitud de volant o certificat d'empadronament

 

Termini de resolució:

En un termini de 5 dies hàbils us enviarem una notificació electrònica a través de l'adreça electrònica que informeu, i mitjançant la qual rebreu el volant sol·licitat.

Preu:

Gratuït

Qui ho pot demanar?

Qualsevol persona major de 18 anys pot demanar el seu volant de residència.

Documentació

No cal aportar documentació.

Altres consideracions:

El termini de validesa del volant de residència l'estableix l'Administració que el demana i comença a comptar des de la data d'expedició. 

 

Tramitació presencial:

Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament en horari de dilluns a divendres de 08:00 a 14:00 hores. (Només amb cita prèvia)

Planta Baixa de l'Ajuntament - Av. Catalunya, 12 - 08734 Olèrdola

Atenció: L'expedició de la documentació es fa a l'acte en cas de comparèixer personalment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament.

 
 

Document Actions