Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Alta de comptador provisional d'obres

Què és l’alta d’una pòlissa de servei d’aigua provisional d’obra i quan és necessari sol·licitar-ho?

L’alta d’una pòlissa provisional d’obar és el tràmit per a poder obtenir el servei d’aigua per a la construcció d’un immoble, tali com indica el nom, és un servei provisional i aquest està subjecte a la durada de la llicència d’obres, conjuntament amb aquest tràmit és molt possible que la finca no tingui la connexió a la xarxa general i també s’hagi de sol·licitar la connexió del servei (escomesa).

Qui ho pot tramitar?

Qualsevol persona física o jurídica, que hagi obtingut una llicència d’obres per a poder realitzar-les o bé un representant d’aquest amb l’autorització pertinent.

Preu:

L’import de la contractació és de 75,93 €. Aquest import s’inclourà en la primera factura de subministrament. Segons el cas, aquest cost es pot veure incrementat per inspeccions addicionals i/o per drets de connexió.

Període de sol·licitud:

Tot l’any

Temps mitjà de resolució:

Amb caràcter general el termini màxim de 6 dies hàbils, a comptar des de l’endemà de la data de registre de la sol·licitud. Si la connexió a la xarxa està executada, sinó prèviament s’haurà de realitzar aquesta connexió. El termini es pot veure incrementat en un mes.

Formes de tramitació:

Per internet:

ACCÉS AL TRÀMIT DE SOL·LICITUD 

Avís: Caldrà aportar com a documentació adjunta a la sol·licitud els següents models normalitzats:

Tramitació presencial:

Nota: Només podran accedir a aquesta modalitat de tramitació les persones físiques; en cap cas podran fer-ho les persones jurídiques o professionals qualificats que representin a persones físiques, d'acord amb l'article 14.2 de la Llei 39/2015.

Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament en horari de dilluns a divendres de 08:00 a 14:00 hores. (Només amb cita prèvia)

Planta Baixa de l'Ajuntament - Av. Catalunya, 12 - 08734 Olèrdola

Per a qualsevol consulta truqueu al telèfon 93 890 30 02  o al correu olerdola@olerdola.cat 

Document Actions