Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Campanya "Compra a prop i descobreix el teu entorn"

La campanya comercial que uneix establiments dels municipis d'Olèrdola, Castellet i la Gornal i Santa Margarida i els Monjos, per dinamitzar el comerç local i de proximitat

“Compra a prop i descobreix el teu entorn” és una iniciativa dels Ajuntaments de Santa Margarida i els Monjos, Olèrdola i Castellet i la Gornal, que pretén potenciar i dinamitzar el comerç local i de proximitat. 

La voluntat és la d'oferir una campanya comercial als establiments situats en l’àmbit d’actuació del projecte Parcs del Penedès durant els mesos d’octubre i novembre de 2023. Està organitzada pels 3 municipis participants en la Campanya, entre els quals hi ha l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos, l’Ajuntament d’Olèrdola i l’Ajuntament de Castellet i la Gornal.

La campanya s’iniciarà el dia 22 d’octubre i durarà fins el 19 de novembre de 2023.

La campanya preveu repartir premis d’establiments de tots tres nuclis. El premi serà escollit per cada establiment participants de la campanya. El sorteig es realitzarà a partir del dia 23 de novembre, o un cop s’hagin recollits totes les urnes físiques repartides a tots els establiments de la campanya. 

I l'acte de lliurament dels premis serà el dia 30 de novembre de 2023. Les persones premiades rebran convocatòria directament. 

Optaran als premis d’establiments ubicats a Castellet i la Gornal: les butlletes dipositades als comerços adherits d’Olèrdola i Santa Margarida i els Monjos. Optaran als premis d’establiments ubicats a Olèrdola: les butlletes dipositades als comerços adherits de Castellet i la Gornal i Santa Margarida i els Monjos. Optaran als premis d’establiments ubicats a Santa Margarida i els Monjos: les butlletes dipositades als comerços adherits de Castellet i la Gornal i Olèrdola.

Les butlletes estaran segellades pels comerços i serveis que repartirà entre els seus clients perquè així una vegada es treguin les butlletes es reconegui l’establiment que ha repartit el premi. Cada Ajuntament contactarà amb els guanyadors del seu municipi telefònicament o a través d’e-mail o telèfon per saber si accepten el premi.

El premi el pot gaudir qualsevol persona que designi el guanyador. En cas que algun dels guanyadors no accepti el premi es trucarà als guanyadors suplents i fins a adjudicar tots els premis.

Per aquesta campanya s’han realitzat cartells, butlletes, anuncis als mitjans de comunicació i informació a les pàgines webs www.santamargaridaielsmonjos.cat o www.olerdola.cat o www.castelletilagornal.net.

Consulta el cartell de premis de la Campanya "Compra a prop i descobreix el teu entorn" 2023. 

Consulta el cartell de la Campanya!

 

Document Actions