Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Preguntes freqüents

copy_of_faq.jpg

Com funciona la participació online?

L'accés als formularis de participació electrònics podrá realizar-se tant des d'un PC com a través de qualsevol altre dispositiu electrònic com telèfon móvil o tauleta, ja que la pàgina web presenta adaptació de format per a tauletes i telèfons mòbils.

Si accediu al formulari electrònic habilitat per a cada període de participació caldrà que com a mínim ompliu els camps marcats com a obligatoris i al finalitzar marqueu "Enviar".

No és necessària la identificació a través d'un sistema de signatura digital. Serà l'Ajuntament qui s'encarregarà, a través de les dades del padró, de garantir que els participants compleixin amb les característiques necessàries per a participar-hi.

Tingueu en compte que només podreu enviar cada formulari una sola vegada. Reviseu bé el contingut de les propostes abans d'enviar-lo perquè un cop enviat aquest, el sistema detectarà que el ciutadà en qüestió ja ha participat i no li permetrà tornar a enviar el formulari.

Si esteu empadronats i teniu 16 o més anys abans del 28/01/2019 assegureu-vos de posar correctament el número de DNI (8 dígits + lletra sense espais ni guions)

Si teniu problemes per poder votar electrònicament poseu-vos en contacte amb l’Àrea de Noves Tecnologies mitjançant el correu electrònic de contacte: vendrellrs@olerdola.cat o mitjançant el telèfon 938903502.

Com funciona la participació presencial?

Si ho preferiu, teniu l’opció de participar presencialment. Quan acudiu als punts habilitats per a la participació, el personal de l'Ajuntament us guiarà en el procés.

Presencialment:

- Oficina Atenció Ciutadana de l’Ajuntament d’Olèrdola: De dilluns a divendres de 07:30 a 15:00 hores.

Puc participar més d’una vegada en cada fase del projecte?

No. Totes les persones amb dret a participació només podran fer-ho una sola vegada per cada una de les fases del procés. Si participeu online i detectem que també heu participat presencialment,  únicament valdrà l'acció realitzada presencialment. Si voleu participar dues vegades en una mateixa fase de participació a través d’Internet, el sistema no us deixarà.

Les meves dades personals són confidencials?

Totes les vostres dades personals són confidencials. Només s’utilitzarà el número de DNI i la data de naixement per comprovar l'empadronament.

D’acord amb el que disposa la Llei orgànica de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), us informem que les dades consignades a l’hora de participar s’incorporaran en un fitxer creat per l’Ajuntament d'Olèrdola amb la finalitat de recollir les participacions relatives als pressupostos participatius. Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos a la Llei us podeu adreçar presencialment a l’Ajuntament d'Olèrdola. Av. Catalunya, 12 - 08734 - Sant Miquel d'Olèrdola (Olèrdola).

 

Tens algun dubte més? Envia'ns un correu electrònic a la següent adreça de correu i us contestarem el més aviat possible: olerdola@olerdola.cat

TORNAR A LA PÀGINA PRINCIPAL

Document Actions