Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Com escollim les propostes que més ens agradin?

L'Ajuntament d'Olèrdola farà públiques entre el dia 12 i el dia 17 de març de 2019 totes les propostes d'inversió rebudes pels veïns i veïnes, de les quals n'escollirà un màxim de 10 per tal de sotmetre-les a valoració pública i permetre a la ciutadania l'elecció final d'entre les propostes susceptibles a ser escollides. Independentment de si les propostes han estat escollides com a finalistes o no, es publicaran totes les que s'hagin realitzat i, si s'escau, el motiu d'exclusió de les mateixes.

Durant aquesta segona fase del procés participatiu tots els ciutadans d'Olèrdola majors de 16 anys podran escollir les propostes que creguin oportunes a través d'un formulari de participació que estarà disponible en aquest apartat de la pàgina web des del dia 18 de març a les 10:00 hores i fins el dia 28 de març a les 10:00 hores.

També es podrà participar presencialment en els segünets llocs:

Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament: De dilluns a divendres de 07:30 a 15:00 hores durant el període comprès entre els dies 14 i 28 de març de 2019.

 

Què s'ha de tenir en compte a l'hora d'escollir una de les propostes finalistes d'inversió?

1.En aquest apartat de la pàgina web es publicarà el detall de cadascun dels projectes finalistes susceptibles a ser escollits. podreu examinar el contingut de cadascuna de les propostes abans de decidir quin dels projectes finalistes preferiu.

2. Per a participar-hi és indispensable tenir més de 16 anys i estar empadronat/da a Olèrdola.

3. La participació consistirà en l'elecció d'una de les propostes finalistes i només es podrà enviar el formulari un sol cop. Si s'omple el formulari telemàtic el sistema ja detectarà automàticament si la persona interessada ha participat prèviament i, si és el cas, ja no deixarà tornar-hi a participar.

En tot cas, i sempre que ho necessiteu, podeu posar-vos en contacte amb l'Ajuntament per plantejar-nos dubtes que pugueu tenir en relació a aquesta fase del procés participatiu a través del correu electrònic olerdola@olerdola.cat, o bé trucant al telèfon 938903502.

 

DEL 18 DE MAIG A LES 10 HORES I FINS EL 28 DE MAIG A LES 10 HORES, PODEU ACCEDIR AL FORMULARI ELECTRÒNIC PER ESCOLLIR UNA DE LES PROPOSTES FINALISTES A TRAVÉS D'AQUEST LINK:

ENLLAÇ ENCARA NO DISPONIBLE

TORNAR A LA PÀGINA PRINCIPAL

Document Actions