Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Preguntes freqüents

faq.jpg

Com funciona la participació online?

L'accés als formularis de participació electrònics s'ha de realitzar des d'un PC ja que la pàgina web no presenta adaptació de format per a tauletes i telèfons mòbils. Aquest és un aspecte que s'està treballant a nivell tècnic des de l'Ajuntament per tal de millorar-ne la funcionalitat per a tauletes i mòbils en propers processos de participació.

Si accediu al formulari electrònic habilitat per a cada període de participació caldrà que com a mínim ompliu els camps marcats com a obligatoris i al finalitzar marqueu "Enviar".

No és necessària la identificació a través d'un sistema de signatura digital. Serà l'Ajuntament qui s'encarregarà, a través de les dades del padró, de garantir que els participants compleixin amb les característiques necessàries per a participar-hi.

Tingueu en compte que només podreu enviar cada formulari una sola vegada. Reviseu bé el contingut de les propostes abans d'enviar-lo perquè un cop enviat aquest, el sistema detectarà que el ciutadà en qüestió ja ha participat i no li permetrà tornar a enviar el formulari.

Si esteu empadronats i teniu 18 o més anys abans del 17/09/2018 assegureu-vos de posar correctament el número de DNI (8 dígits + lletra sense espais ni guions)

El Període de participació per realitzar propostes d’inversions específiques és:

Per Internet: (http://transparencia.olerdola.cat)

-           Entre el 17 de setembre de 2018 a les 10:00 hores i el dia 24 de setembre de 2018 a les 10:00 hores.

Període de participació per escollir entre les propostes finalistes:

Per Internet: (http://transparencia.olerdola.cat)

-           Entre el 25 de setembre de 2018 a les 10:00 hores i el dia 1 d'octubre de 2018 a les 10:00 hores.

Si seguiu sense poder votar poseu-vos en contacte amb l’Àrea de Noves Tecnologies mitjançant el correu electrònic de contacte: vendrellrs@olerdola.cat o mitjançant el telèfon 938903502.

Com funciona la participació presencial?

Si ho preferiu, teniu l’opció de participar presencialment. Quan acudiu als punts habilitats per a la participació, el personal de l'Ajuntament us guiarà en el procés.

El Període de participació per realitzar propostes d’inversions específiques és:

Presencialment:

-           Oficina Atenció Ciutadana de l’Ajuntament d’Olèrdola: De dilluns a divendres de 07:30 a 15:00 hores durant tot el període comprès entre el 17 i el 24 de setembre de 2018.

-           Centre Cívic La Xarxa de Moja: Dimarts 18 de setembre de 17:00 a 20:00 hores.

Període de participació per escollir entre les propostes realitzades:

Presencialment:

-           Oficina Atenció Ciutadana de l’Ajuntament d’Olèrdola: De dilluns a divendres de 07:30 a 15:00 hores durant tot el període comprès entre els dies 25 de setembre i 1 d'octubre de 2018.

-           Centre Cívic La Xarxa de Moja: Dimarts 25 de setembre de 17:00 a 20:00 hores.

Puc participar més d’una vegada en cada fase del projecte?

No. Totes les persones amb dret a participació només podran fer-ho una sola vegada per cada una de les fases del procés. Si participeu online i detectem que també heu participat presencialment,  únicament valdrà l'acció realitzada presencialment. Si voleu participar dues vegades en una mateixa fase de participació a través d’Internet, el sistema no us deixarà.

Les meves dades personals són confidencials?

Totes les vostres dades personals són confidencials. Només s’utilitzarà el número de DNI i la data de naixement per comprovar l'empadronament i l'edat dels participants.

D’acord amb el que disposa la Llei orgànica de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), us informem que les dades consignades a l’hora de participar s’incorporaran en un fitxer creat per l’Ajuntament d'Olèrdola amb la finalitat de recollir les participacions relatives als pressupostos participatius. Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos a la Llei us podeu adreçar presencialment a l’Ajuntament d'Olèrdola. Av. Catalunya, 12 - 08734 - Sant Miquel d'Olèrdola (Olèrdola).

 

Tens algun dubte més? Envia'ns un correu electrònic a la següent adreça de correu i us contestarem el més aviat possible: olerdola@olerdola.cat

Document Actions