Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Servei d'informació per WhatsApp

 

Amb la voluntat d’aprofitar les noves tecnologies per a ampliar les possibilitats de mantenir informada a la ciutadania, l’Ajuntament d’Olèrdola activa un servei de missatgeria a través de l’aplicació Whatsapp. Des d’aquest servei l’Ajuntament comunicarà informacions d’interès municipal com els actes d’agenda d’activitats organitzades per l’Ajuntament, serveis públics, convocatòries, subvencions, bonificacions i incidències a la via pública o en serveis municipals.

El servei és unidireccional i els usuaris no podran interactuar entre ells, atès que no és un xat sinó un grup de difusió de missatges. L’Ajuntament no respondrà cap missatge rebut a través d’aquest canal.

Per activar el servei:

1.Registreu-vos al formulari

2.Afegiu el número de l’Ajuntament al llistat de contactes del vostre mòbil. El número és el 667 851 138. Recomanem desar-lo amb un nom que sigui fàcil d’identificar com Comunicació Olèrdola o Info Olèrdola. Tenir desat aquest número és requisit per a poder rebre els missatges. Si no teniu aquest número al vostre llistat de contactes, no podreu rebre les comunicacions.

 Per deixar de rebre les informacions només heu d’esborrar el número de mòbil de l’Ajuntament dels vostres contactes.

Si necessiteu ajuda per activar el servei, podeu dirigir-vos a l’Ajuntament en l’horari d’atenció al públic.

  

NOTA IMPORTANT: Perquè el sistema informàtic funcioni correctament, preguem no utilitzeu els accents en els noms i cognoms, doncs dificulta la lectura posterior de les dades i pot produir errors de sistema. Moltes gràcies

Consulta la Política de privacitat de l'Ajuntament

Avís legal

Les dades que vostè ens proporciona en aquest formulari passaran a formar part dels respectius fitxers automatitzats, el responsable dels quals és l’Ajuntament d'Olèrdola. Vostè pot exercir els drets que la Llei li reconeix davant de l’oficina d’atenció al ciutadà de l’Ajuntament d'Olèrdola o a través de l'apartat següent de la pàgina web municipal:  http://www.olerdola.cat/serveis-municipals/sol-licitud-dexercici-dels-drets-dacces-oposicio-cancel-lacio-i-rectificacio-de-dades-personals

L’exercici dels drets d’accés, cancel·lació, rectificació i oposició es podrà exercir mitjançant petició enviada a l’adreça web anteriorment facilitada, o presentada per escrit davant de l’oficina d’atenció al ciutadà de l’Ajuntament d'Olèrdola.

NOTA: El contingut de les informacions que es facin arribar per via Whatsapp, en cap cas tenen la consideració de notificació als efectes del que disposa la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, ni tindran més eficàcia que la informativa.

Document Actions