Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sobre què decidim?

                                                                                                               moneda.jpg

Mitjançant aquest procés participatiu decidim col·lectivament com invertirem un màxim de 80.000€ (IVA inclòs) de la partida d'inversions del pressupost municipal per aquest any 2019.

Contextualització del projecte:

Olèrdola és un municipi amb una població de 3.716 habitants aproximadament i està format per diferents nuclis de població; La naturalesa demogràfica del municipi fa que els processos de presa de decisions públiques siguin complexos ja que Olèrdola té una extensió aproximada d'uns 30km2 repartits en 5 principals nuclis de població i vàries masies disseminades.

El procés participatiu ha de ser útil per permetre al govern municipal copsar l'opinió de la ciutadania i conèixer les prioritats d'inversió d'aquesta, que poden ser molt diverses. Per aquest motiu, al realitzar un procés de participació directa es pot saber quins projectes són prioritaris per la ciutadania i implantar-los. Els projectes d'inversió no estan delimitats per una temàtica concreta, per tant, les propostes podran versar sobre allò que cadascú consideri rellevant pel municipi i, per tant, podran versar sobre una multiplicitat de temes (Actuacions concretes en l'espai públic urbà, en instal·lacions municipals, en parcs, jardins, etc).

Quins són els condicionants principals?

1. Que la proposta o propostes que es realitzin no superin en cap cas els 80.000€ (IVA inclòs) d'inversió total.

2. Que aquestes propostes no comportin despeses de manteniment posterior.

Dates clau:

Xerrades informatives sobre el procés participatiu:

En aquestes xerrades s’explicarà com es desenvoluparà el projecte i de quina manera la ciutadania  podrà prendre part del procés participatiu.     

Daltmar: 19/02/2019 . Zona Esportiva 20:00h

Can Trabal: 20/02/2019. Local Social 20:00 

Moja: 21/02/2019 Centre Cívic La Xarxa 20:00h

Sant Pere Molanta: 26/02/2019. Centre Cívic Gatzara 20:00h

Sant Miquel d’Olèrdola: 27/02/2019. Local Rossend Montané 20:00h

 

TORNAR A LA PÀGINA PRINCIPAL

Document Actions