Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Carretera del Vi

La Carretera del Vi és una proposta enoturística amb un alt valor històric i cultural, que permet als amants del vi descobrir l’antic traçat que unia les vinyes del Penedès amb les platges del Garraf des d'on es comerciava amb vins i aiguardents amb tot el món.

La Carretera del Vi és la primera Wine Road de tot l’estat, una iniciativa privada i conjunta dels 13 cellers del traçat, amb el suport dels 7 municipis, que s’uneixen per impulsar aquesta innovadora proposta i recuperar la històrica via comercial que ja utilitzaven els romans per fer arribar els vins del Penedès a tot el món.

Com les més famoses i conegudes Wine Roads del panorama mundial, La Carretera del Vi presenta una oferta conjunta a nivell enoturístic, integrada principalment per aquests 13 cellers de mides i estils diferents i altres punts d’interès turístic, entre els que trobem des de vestigis dels ibers fins a components del modernisme, passant per castells i arquitectura popular i tradicional del territori, tot això completat amb una àmplia proposta cultural i una variada gastronomia.

Al seu pas per Olèrdola, podeu vistar els cellers Finca Viladellops i Torreblanca, i el Museu d'Arqueologia de Catalunya Olèrdola.

Com en podeu gaudir? Podeu aconseguir el vostre passaport de la Carretera del Vi a qualsevol dels cellers integrants de la ruta. Aconsegueix els segells de les visites que vagis fent, si en visites més de 6, tindràs premi! Vine, recórre la carretera i gaudeix del vi i del Penedès!

Trobareu informació més detallada de la proposta a: www.lacarreteradelvi.com

 

Document Actions