Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comunicacions i Accessos

Olèrdola té una situació estratègica molt bona respecte la xarxa viària.  S'hi pot arribar directament per l´Autopista AP7, on té entrades i sortides, per la C-15  (Eix Diagonal Manresa-Igualada-Vilafranca del Penedès-Vilanova i la Geltrú), i per la N-340, com a vials de primer ordre.

Eix Rossend Montané uneix els nuclis històrics d´Olèrdola entre sí; La carretera de Sant Pere de Ribes, que duu a Can Trabal, la Carretera de Moja, i els camíns del Castell d´Olèrdola, de Viladellops i de Daltmar, formen la xarxa de camins asfaltats, de doble sentit, que defineixen la malla de vials de segon ordre. 

Altres camins asfaltats són: el de Les Planes, de Cal Moles, de Penafel, de les Tres Torres, així com la xarxa de camins rurals que permeten la passejada a peu, o amb bicicleta, i accedir a les moltes finques i masies disperses del municipi.

L´estiu de 1998 es va senyalitzar el que es coneix com la Ruta de l´Aigua i del Vi, pensada per fer en bicileta o a peu. El recorregut, en forma de 8, té sortida a Sant Miquel d´Olèrodola i passa per les diferents fonts així com per algunes de les empreses elaboradores de vins i cava del municipi.

 

Per carretera

AP7 - direcció Sud:

Sortida 28: Vilafranca Nord, N-340, C-15

Sortida 29: Sitges, Sant Miquel d'Olèrdola, Canyelles, C-15

Sortida 30: Santa Margarida i els Monjos, N-340, C-15

AP7- direcció Nord:

Sortida 30: Santa Margarida i els Monjos, N-340, C-15

Autopista Pau Casals ( C-32)

Sortida 19: Sant Pere de Ribes, C-15b, BV-2111

Sortida 21: Canyelles, Vilafranca del Penedès, C-15

 

Pots consultar horaris i recorreguts, i l'estat del trànsit al web de mobilitat de la Generalitat de Catalunya.

 

Amb transport públic:

Per consular els serveis i línies que conecten amb transport públic el vostre punt d'origen amb Olèrdola, consulteu el servei Mou-te en transport públic 

 

 

 

 

Document Actions