Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Rutes pel patrimoni d'Olèrdola

Són una conjunt de rutes/visites guiades per descobrir el patrimoni d'Olèrdola, tot sovint permeten visitar espais que habitualment no són visitables. S'organitzen des de l'Ajuntament d'Olèrdola.

Sant Sepulcre  25 d´octubre

Visita gratuita guiada a les 11 h.,12 h. i 13 h. d aquesta església romànica ,Bé Cultural d´Interès Nacional ,la única de planta circular del Penedès.

El 1954 es descobriren unes pintures murals romàniques del segle XI ,que mostren entre d´altres el judici final.Fou seu d´un Priorat de canonges militars de l´ordre del Sant Sepulcre fins el segle XV.Inscripcions a oldl.turisme@olerdola.cat.Places limitades.

 

Pla dels Albats 10 d´octubre Jornades Europees de Patrimoni

Visita gratuita guiada per l´arqueòleg Jordi Amorós, a les 11 h,recorrent la ciutat medieval d´Olèrdola fora de les muralles,visitant els descobriments de les  excavacions dels últims anys com el mil.liari Romà,l´església romànica i el Celler medieval.Inscripcions a oldl.turisme@olerdola.cat.Places limitades.

 

"Roma a Olèrdola".6 de setembre     

Visita gratuïta al Conjunt Monumental d´Olèrdola  a les 10 h 30 ´,recorrent la petjada de la civilització de Roma a Olèrdola amb la muralla,la cisterna,la talaia,i la pedrera.

 
 

Document Actions