Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ruta del vi i de l'aigua

22,5 km | circular | a peu, BTT

Recorregut: 22,5 km
Desnivell acumulat: 261 m.
Tipus: Circular
Punt d'inici: Ajuntament d'Olèrdola | Av. Catalunya, Sant Miquel d'Olèrdola

Una ruta que es pot convertir en dues o dues que les pots allargar en una. La seva forma de 8 permet fer-les com un vol, segons l'interès, el temps de que es diposa o la forma física dels que la volen fer.
La circular que va des de Sant Miquel d'Olèrdola cap al Castell i Moja, és la ruta de l'Aigua. La que va cap a Can Torres, Can Trabal i Viladellops, és la ruta del vi.

LA RUTA DEL VI 11km.

Des de la rotonda est de Sant Miquel d'Olèrdola, discorre prop del nucli de Viladellops, l'extrem NO de Can Trabal (urbanització), can Marc, cal Torres, la carretera de St. Pere Molanta. Un tram del GR 92-3, entre la Pedrera d'Olèrdola i can Marc, permet de fer dues rutes menors, una a llevant per Viladellops (7 km) i una a ponent per cal Torres (9 km). La Ruta del Vi recorre, bàsicament, terres de vinyes amb masies i caves. El GR 92-3 i una connexió especial des de cal Jesús permeten arribar al cim de la Penya del Papiol, amb molt bones vistes de l'entorn, el massís i la plana del Penedès.

LA RUTA DE L'AIGUA 11,5km.

Surt des de Sant Miquel d'Olèrdola cap als Fondos de la Vall i de la Seguera. Es passa pel costat dels forns de Calç i la masia de Can Castellví, tot enfilant-se el camí cap a Moja. Quan ja hi som gairebé a tocar, el camí gira cap a la Muntanyeta i torna cap a Sant Miquel.

Descarrega't el track

 

Document Actions