Escut d'Olèrdola
Esteu aquí: Inici Viure a Olèrdola Informació destacada d'interès Campanya compra a prop 2018

Campanya compra a prop 2018

Compra a prop i descobreix el teu entorn


"Compra a prop i descobreix el teu entorn" és una campanya conjunta entre els ajuntaments de Santa Margarida i els Monjos, Castellet i la Gornal i Olèrdola, per potenciar el comerç local i de proximitat i les propostes turístiques dels tres municipis.

El 2014 neix un projecte de col·laboració entre l’Ajuntament dels Monjos, Olèrdola i Castellet i La Gornal, un projecte de desenvolupament patrimonial turístic i comercial plurilocal. En un moment on la col·laboració i la suma d’esforços per aconseguir objectius locals, aquest projecte n’és un bon exemple.

Una campanya nascuda d’aquest projecte és la que ens ocupa. Un projecte que té per objectiu donar a conèixer entre els veïns dels 3 pobles, els altres municipis que formen la campanya.

I què es dóna a conèixer dels municipis? Doncs, aquells productes de proximitat, elaborats i comercialitzats aquí, i a més, aquells recursos turístics i experiències. De manera que un veí d’Olèrdola podrà conèixer els productes de Castellet i el veí de Santa Margarida i els Monjos els productes d’Olèrdola.

La campanya se centra en el sorteig de lots de productes i experiències dels establiments adherits. Per a participar del sorteig, només caldrà anar a qualsevol dels establiments adherits, comprar-hi i emplenar una butlleta de participació i dipositar-la a la urna que tindrà el comerç. El dia 22 de novembre, es procedirà al sorteig de cadascun dels obsequis.

L’entrega de premis serà el 28 de novembre a les 19.30 h al Molí del Foix de Santa Margarida i els Monjos. Optaran als premis de Castellet i la Gornal: les butlletes dipositades als comerços adherits d’Olèrdola i Santa Margarida i els Monjos. Optaran als premis d’Olèrdola: les butlletes dipositades als comerços adherits de Castellet i la Gornal i Santa Margarida i els Monjos. Optaran als premis de Santa Margarida i els Monjos: les butlletes dipositades als comerços adherits de Castellet i la Gornal i Olèrdola.

La campanya serà entre el 18 d'octubre i el 18 de novembre.

Cada Ajuntament contactarà amb els guanyadors del seu municipi telefònicament o a través d’e‐mail per saber si accepten el premi i convidar‐los a l’entrega de premis el dia 28 de novembre a les 19.30 h al Molí del Foix de Santa Margarida i els Monjos. En cas que el guanyador no pugui recollir el premi aquell dia, el podrà recollir en el seu Ajuntament els dies següents. Si el guanyador no pot assistir personalment, pot delegar en una altre persona per anar a buscar el premi, sempre que digui qui és. El premi el pot gaudir qualsevol persona que designi el guanyador. En cas que algun dels guanyadors no accepti el premi es trucarà als guanyadors suplents i fins a adjudicar tots els premis.

Podeu accedir a les bases de la campanya fent clic al següent enllaç.

FOTOCOMER.jpg

Els comerços i establiments adherits facilitaran una butlleta de participació per cada acte de compra, pel que s'accedirà al sorteig de tots els obsequis aconseguits.

Consulta la llista de premis aquí.


Mapa Web


Intranet Treballadors Intranet Escoles Bressol Intranet Institucional

Projecte desenvolupat per: SEMIC Internet

Vàlid XHTML 1.0 Transitional CSS Vàlid WCAG 1.0 WAI-AA

Ajuntament d'Olèrdola
Avinguda Catalunya, 12 - 08734 Olèrdola (Barcelona)
Telèfon: 93 890 35 02 - Fax: 93 817 10 59 - e-mail: olerdola@olerdola.cat