Escut d'Olèrdola
Esteu aquí: Inici Viure a Olèrdola Informació destacada d'interès Transport públic a Olèrdola Transport públic a Olèrdola

Transport públic a Olèrdola

AVÍS: L'Ajuntament d'Olèrdola no es fa responsable de les possibles modificacions que hi pugui haver en els horaris dels serveis públics de transport posteriorment a la seva última revisió per part de l'entitat municipal; Amb tot, l'Ajuntament actualitza periòdicament la informació dels serveis. Les dades contingudes en aquesta pàgina web han estat consultades i actualitzades per última vegada en data 4/07/2014.

Transport en autobús:

 

Línia regular de transport en autobús de Vilanova i la Geltrú - Canyelles - Olèrdola ( passant per Sant Miquel d'Olèrdola)- Vilafranca del Penedès i viceversa. (Horaris actualitzats en data 26/06/2017)

Línia regular de transport en autobús d'Olesa de Bonesvalls - Olèrdola ( passant per Sant Pere Molanta i el P.I. de Sant Pere) - Vilafranca. (Horaris actualitzats en data 17/02/2016)

Línia regular de transport en autobús de Vilafranca - Olèrdola (Can Trabal, Can segarra, Cal Sadurní, Barri Can Torres, P.I. Sant Pere) - Sitges. (Horaris actualitzats en data 07/04/2016)

Línia regular de transport en autobús de Vilafranca del Penedès - Moja ( Olèrdola). (Horaris actualitzats en data 23/02/2016)

Línia regular de transport en autobús de Vilanova i la Geltrú - Sitges - Sant Pere de Ribes - Vilafranca ( passant per Sant Miquel d'Olèrdola). (Horaris actualitzats en data 20/02/2017)

Transport nocturn de Barcelona a Vilafranca ( NT30)

Bus nocturn dies laborables( dilluns a dijous) excepte mesos de juny a setembre)

Bus nocturn dies laborables estiu i caps de caps de setmana d'hivern

Bus nocturn dies festius caps de setmana estiu

Transport en tren:

 

Línia R4 de Rodalies de Catalunya: Sant Vicenç de Calders - Manresa, passant per Vilafranca.

 

Transport en Taxi:

 

Taxi Olèrdola . Telèfon: 629 364 338

Mapa Web


Intranet Treballadors Intranet Escoles Bressol Intranet Institucional

Projecte desenvolupat per: SEMIC Internet

Vàlid XHTML 1.0 Transitional CSS Vàlid WCAG 1.0 WAI-AA

Ajuntament d'Olèrdola
Avinguda Catalunya, 12 - 08734 Olèrdola (Barcelona)
Telèfon: 93 890 35 02 - Fax: 93 817 10 59 - e-mail: olerdola@olerdola.cat