Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Dilluns hi ha jornada de portes obertes a les dues escoles bressol municipals d’Olèrdola

Per fer la visita cal demanar cita prèvia. El període de preinscripció pel curs 2022-23 serà del 9 al 20 de maig

divendres 22 abril 2022

 

El període de preinscripció a les Escoles Bressol d’Olèrdola és del 9 al 20 de maig de 2022. Davant la proximitat de les dates i amb la voluntat de facilitar al màxim el coneixement de l’oferta educativa present a Olèrdola en l’etapa de 0 a 3 anys, el proper dilluns 25 d’abril s’han convocat jornades de portes obertes a les dues escoles bressol municipals d’Olèrdola.

En cas d’estar interessats en conèixer les dues escoles bressol municipals, es poden visitar les seves instal·lacions de manera presencial, demanant cita prèvia als següents telèfons:

 -EB Gotims de Moja:

            - Cita prèvia: 93 817 27 92 / 679 218 672

             - Horari portes obertes: a partir de les 16:30h

 

-EB El Pàmpol de Sant Pere Molanta:

               - Cita prèvia: 607 598 325

               - Horari portes obertes: a partir de les 16:00h

 

En una carta adreçada a les famílies empadronades a Olèrdola amb infants de 0 a 3 anys, el regidor d’ensenyament de l’Ajuntament, Pere Sadurní, recorda que el nostre municipi disposa de dues escoles bressol municipals, una situada al nucli de Sant Pere Molanta: l’Escola Bressol El Pàmpol i l’altra al nucli de Moja: l’Escola Bressol Gotims. Ambdues escoles disposen de places per a infants nascuts entre el gener de 2020 i el desembre de 2021. A l’Escola Bressol Gotims disposem, a més, d’una aula pels nadons nascuts a partir del mes de gener de 2022.

Procés de preinscripció

 El procés de preinscripció es tramitarà de manera telemàtica, i es podrà fer tot online presentant la sol·licitud de preinscripció i la documentació acreditativa mitjançant un correu electrònic a la bústia electrònica oficial de l’escola bressol demanada en primera opció, adjuntant-hi el model de sol·licitud disponible al web del Departament (https://preinscripcio.gencat.cat/ca/estudis/infantil-0-3/inici/) degudament emplenat (en format PDF o per fotografia de la sol·licitud) i de la documentació oportuna, escanejada o fotografiada.

Per tant, la sol·licitud de preinscripció es considera formalitzada amb l’enviament d’aquest correu electrònic, amb la sol·licitud i la documentació acreditativa adjunta. L’escola bressol ha de contestar aquest correu justificant la recepció de la sol·licitud per a què el sol·licitant en tingui constància.

Per aquelles famílies que puguin tenir dificultats en fer la preinscripció podran enviar un correu, especificant les seves dades, a la següent adreça electrònica: mpey@cavallcartro.cat, per a què es posin en contacte de seguida i els assisteixin en la presentació de la sol·licitud de preinscripció.

Cal recordar que el dia 20 de maig, últim dia de presentació de sol·licituds de preinscripció, és festiu a l’ escola bressol El Pàmpol, de Sant Pere Molanta i, per tant, no us podran atendre per telèfon, però sí es podrà enviar la documentació per correu electrònic.

A la pàgina web del Departament d’Educació, www.preinscripcio.gencat.cat/, us podeu informar de tot el procés de preinscripció i de la documentació que cal aportar amb la sol·licitud, així com també ho podeu consultar a la web de l’Ajuntament: http://www.olerdola.cat/serveis-municipals/ensenyament/escoles-bressol

Les llistes de barem amb els admesos, que es fan públiques durant el procés de preinscripció, es publicaran a la web de les escoles bressol del municipi, amb les dades personals dels sol·licitants anonimitzades.

Les dades de les escoles bressol, per a què pugueu tramitar la preinscripció, són les següents:

ESCOLA BRESSOL GOTIMS

C/ Lluís Companys, s/n

 

Correu electrònic: a8046189@xtec.cat

 

ESCOLA BRESSOL EL PÀMPOL

 C/ Sant Roc, s/n

Moja Sant Pere Molanta

Correu electrònic: a8060563@xtec.cat

 

Document Actions