Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El dissabte 16 d’abril el Local Rossend Montané de Sant Miquel serà escenari de la 1a “Olèrdola Game Fest”

Es podran jugar a una vintena de videojocs, entre les 16.00 i les 23.00h, i les inscripcions són gratuïtes

dilluns 28 març 2022

L’Ajuntament d’Olèrdola organitza pel proper dissabte 16 d’abril, el dissabte de Setmana Santa, la 1a edició de la “Olèrdola Game Fest”. Es tracta d’un esdeveniment que permetrà jugar a una vintena de videojocs, amb inscripció prèvia gratuïta. L’activitat s’ha programat al local Rossend Montané de Sant Miquel d’Olèrdola i la gestió va a cura de l’empresa especialitzada Logro Desbloqueado. En una entrevista a Canal 20-Ràdio Olèrdola, el responsable de l’empresa, Marvi García, anunciava que l’esdeveniment comptarà amb una elevada participació si tenim en compte que, a falta de més de dues setmanes, ja s’han formalitzat una cinquantena d’inscripcions. L’obertura de portes es preveu a les 4 de la tarda i els tornejos de videojocs a partir de les 5 i fins les 11 de la nit. Per ordre de sol·licituds, s’aniran succeint els torneigs. Tal i com explicava el mateix Marvi García, els jocs que acostumen a ser els més sol·licitats per participar-hi són Fortnite, Browl Stars, Fifa 22, Rocket Leage, Clash Royale i Roblox. Es recomana triar dues competicions entre una vintena de jocs que es proposen i no superar les 5 peticions de competicions. (àudio)

Es comptarà amb una quinzena de punts de joc. Els quiosc són de de Microsoft i Sony, amb altes prestacions tècniques. Les àrees de joc es reparteixen en cinc seccions: realitat virtual, simuladors de conducció, campionats Mobile, campionats Xbox i Play Station i consoldes d’ús lliure. HI haurà també zones de màquines Arcade, com en els antics salons de jocs, en bona part pensades per als familiars acompanyants.

Logro Desbloquedado és una empresa amb 17 anys de trajectòria organitzat esdeveniments semblants arreu de l’estat espanyol. A Olèrdola, un fet rellevant és que la inscripció és gratuïta(àudio)

Una Game Fest com la programada el 16 d’abril a Olèrdola fa que els videojocs surtin de l’àmbit domèstic i permetin als participants una relació “grupal”, amb els valors afegits de la presencialitat.(àudio)

Es preveu acabar comptant amb una inscripció de prop de 120 persones. Per a formalitzar la participació i indicar a quins jocs es vol competir, cal inscriure’s a la web www.logrodesbloqueado.com

Escolta l’entrevista a Marvi Garcia, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions