Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El mestratge de Martín Gallego difon a Moja l’amor per la fotografia

El curs d’iniciació a la fotografia, organitzat per l’AFM, es fa els dimarts de novembre a Moja
Dimarts s'ha fet la segona de les sessions del curs
Dimarts s'ha fet la segona de les sessions del curs

dijous 14 novembre 2013

Que s’estimi una mica més la fotografia. Amb aquest benintencionat propòsit afronta Martín Gallego la tasca de conduir un curs d’iniciació a la fotografia a Moja. Les sessions es realitzen tots els dimarts al vespre d’aquest mes de novembre, al Centre Cívic La Xarxa, sota l’organització de l’Associació Fotogràfica de Moja. Gallego és un fotògraf badaloní que ha realitzat exposicions individuals i ha impartit cursos en diferents punts de la geografia catalana. Amb el curs d’iniciació que realitza a Moja vol ensenyar coneixements, però sobretot reforçar l’estima que es tingui per la fotografia.(àudio)

L’AFM organitza cada inici del curs aquestes sessions formatives. Martín Gallego veu el grup molt motivat i subratlla el mèrit que suposa mantenir una entitat tan dinàmica com l’AFM en un poble com Moja.(àudio)

Una recomanació bàsica que dóna Gallego és que es mirin moltes fotografies. Tant per aprendre com pel plaer de gaudir de bones imatges.(àudio)

El dissabte 30 de novembre al matí els participants faran una sortida pràctica i el dimarts dia 3, en la sessió de cloenda del curs, es podran veureal grup les fotografies captades pels participants en les sessions.

Escolta l'entrevista a Martón Gallego, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions