Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El proper diumenge 26 de març torna la caminada solidària “Caminem per tu, Pol!”

Es puja al Castell d’Olèrdola amb dos recorreguts circulars, de 8 i 10km. L’objectiu és sensibilitzar i recaptar fons per a la investigació del càncer infantil

dimarts 07 març 2023

 

Aquest 2023 torna la caminada solidària “Caminem per tu, Pol!” . L’activitat és un homenatge  a Pol Masip Rodríguez, veí de Sant Miquel d’Olèrdola que va morir fa set anys després de patir un càncer. A més de recordar a Pol, l’objectiu de la caminada és el de  sensibilitzar i recaptar fons per a la investigació del càncer infantil. La cita és el diumenge 26 de març, a les 9:30 h, i el punt de trobada fixat és davant del Restaurant El Conill de Sant Miquel d’Olèrdola.

Hi haurà la possibilitat de fer la caminada amb dos recorreguts circulars, de 8 i 10 km de distància, amb sortida entre les 10:00 h i les 10:15 h per a ambdues modalitats. Per celebrar l’arribada, la jornada culminarà amb un vermut musical amenitzat per Roc Puig.

Les entrades es poden adquirir en aquest enllaç amb un cost de 15 €. Les persones que vulguin col·laborar amb la causa, però no puguin assistir, poden fer donacions dorsal zero a la campanya. L’entrada és lliure per als menors de 10 anys.

La recaptació es destinarà a la recerca del sarcoma d’Ewing, un tumor que afecta els ossos dels infants.

Document Actions