Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els Reis d’Orient ja estan de camí a Olèrdola

Aquest dimecres, 5 de gener, rebran als infants en espais públics oberts de Can Trabal, Sant Miquel, Sant Pere Molanta, Moja, Can Torres i Daltmar. A Moja també es programa una cavalcada

dilluns 03 gener 2022

 

Compte enrere per a la nit més màgica de l’any. Un cop recollides les cartes aquests darrers dies gràcies a les bústies màgiques, aquest dimecres 5 de gener els Reis d’Orient no faltaran a la seva cita anual amb Olèrdola i visitaran el municipi per portar la il·lusió a totes les llars.

Els Reis d’Orient rebran als infants en espais públics oberts de Can Trabal, Sant Miquel, Sant Pere Molanta, Moja, Can Torres i Daltmar. Un cop arribin els reis a cada nucli, estaran estàtics per poder saludar i parlar amb tots els infants que ho desitgin. A Moja també es programa una cavalcada.

Horaris

La primera estada dels Reis a Olèrdola es programa a Daltmar, de 17.15 a 18.15h, a l’escenari exterior del bar de pàdel. A les 18.15h arribaran a Can Trabal, al parc del costat de la pista poliesportiva. A Moja, la cavalcada s’iniciarà a les 18.30h i a partir de les 19.15 rebran als infants a la plaça de l’Església. A les 19.30h arribaran a la pista poliesportiva de Sant Miquel d’Olèrdola i a les 20.45h a la pista poliesportiva de Sant Pere Molanta. I a Can Torres, arribaran a les 21.45h al carrer Principal.

Per unes activitats segures

Les entitats que fan possible l’arribada dels Reis d’Orient a Olèrdola demanen:

- seguir els itineraris marcats i les indicacions del personal de control.

- respectar la distància de seguretat entre grups.

- mobilitzar-se en grups bombolla .

- reduir al mínim el nombre d'assistents.

- mascareta obligatòria.

- evitar quedar-se a fer petar la xerrada i,  si es fa, respectar la distància.

- durant l'itinerari pels carrers principals dels nuclis es recomana no seguir la comitiva per evitar aglomeracions.

- tampoc es farà entrega de regals. Els Reis els deixaran a les cases per major seguretat sanitària.

Des de les entitats organitzadores agraeixen la col·laboració de la ciutadania i apel·len a la responsabilitat.

Cavalcada a Moja

En el cas de Moja, el recorregut de la cavalcada s’inicia al carrer Sindicat i continua per la rambla Catalunya i pels carrers Germandat, Sant Jaume, Santa Maria, Penyafel, Rafael de Casanova, La Parra, Carrerada, Santa Maria i plaça de l’Església . Els col·laboradors que fan possible l’arribada dels Reis recomanem veure'ls passar des de casa o en algun punt concret del recorregut, sempre evitant massificacions. Un cop finalitzat el recorregut , els reis acompanyats dels patges, s'instal·laran a la plaça de l'Església. Allà, les famílies que ho desitgin podran saludar als Reis  i fer-se fotos amb distància i per grups bombolla.

Els col·laboradors dels Reis d’Orient

La visita dels Reis d’Orients ha comptat amb l’organització de l’Associació Cavalcada d'Olèrdola, l’Ateneu Mogenc, la Societat La Lleialtat de Sant Miquel d'Olèrdola i veïns de Daltmar, amb el suport de l’Ajuntament d’Olèrdola.

 

 

Document Actions