Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es preparen revetlles populars de Sant Joan a Moja i a Sant Pere Molanta

L’activitat a Moja es farà a la rambla Pau Casals i a Sant Pere Molanta a la pista de l’escola

divendres 09 juny 2017

Olèrdola disposarà de dues festes per a viure al carrer la Revetlla de Sant Joan, la nit del proper divendres 23 de juny.  A Moja, l’Ateneu Mogenc organitza la festa a la rambla Pau Casals, a partir de les 21:00h. És una activitat gratuïta i apte per a totes les edats, sent imprescindible que els menors d’edat estiguin acompanyats d’adult. Cadascú caldrà que es porti el menjar i la beguda i l’Ateneu s’encarrega de l’espai i d’habilitar taules i cadires. La inscripció s’haurà de fer abans del 21 de juny al correu electrònic ateneumogenc@gmail.com, al forn de pa Rius o bé presencialment al Centre Cívic La Xarxa, el dijous 15 o el dilluns 19, en horari de 18:00 a 19:00h.

A Sant Pere Molanta la Revetlla de Sant Joan l’organitza l’Associació de Veïns i Entitats. L’activitat s’ha programat a les 21:30h a la pista de l’escola. Tothom haurà de portar el seu menjar i beure. Aquelles famílies que vulguin sopar abans o bé els nens, ho podran fer a partir de les 20:30h. L’Associació de Veïns i Entitats recorda que qualsevol menor que assisteixi al sopar haurà d’estar acompanyat en tot moment per un adult que se’n faci responsable.

Per assegurar-se el lloc, l’entitat indica que cal confirmar número d’assistents als telèfons 627 06 17 39 o 600 257 600.

Document Actions