Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Exhaurides les entrades per a veure a Moja l’obra “Iaia!”, amb Montserrat Carulla

La funció s'ha programat el 16 de febrer al Local Nou i en només 15 dies s’han venut les 500 localitats disponibles

dijous 09 gener 2014

Qui desitgi veure l’obra “Iaia!” el proper diumenge 16 de febrer a Moja i no tingui entrada, ja ha fet tard. Les entrades estan exhaurides. Només 15 dies després de posar-se a la venda, les 500 localitats disponibles ja han estat venudes. Tot un èxit de convocatòria que certifica l’encert del grup territorial d’Olèrdola de l’Assemblea Nacional Catalana(ANC) a l’hora d’assumir l’organització d’aquesta representació.

“Iaia!” és l’obra de teatre amb la que l’actriu Montserat Carulla ha anunciat que s’acomiada dels escenaris. I el reclam de poder veure a aquesta gran actriu ha estat molt potent. Xavi Carrasco, coordinador de l’ANC d’Olèrdola, manifestava que tant els veïns d’Olèrdola com de molts indrets de la comarca “s’han bolcat” i en pocs dies les entrades s’han exhaurit.(àudio)

L’ANC havia previst que les entrades anticipades es podrien adquirir fins el 2 de febrer, al preu de 16 euros. Del 3 de febrer al 16 de febrer, l’import pujava fins els 20 euros. El mateix material publicitari de l’ANC esperonava a regalar teatre per Nadal, i tot indica que el tió i els Reis Mags han seguit aquesta crida. Xavi Carrasco valora que, més enllà d’haver encertat en els preparatius o en la tria de la data, l’èxit s’explica sobretot per la capacitat de convocatòria de Montserrat Carulla.(àudio)

Organitzant aquesta funció de teatre, l’ANC compleix el seu propòsit de convocar al municipi un gran acte lúdic amb la presència d’alguna persona vinculada amb l’ANC. Aquest compromís de Carulla amb els objectius de l’Assemblea també es posarà de manifest durant el col·loqui que oferirà en acabar l’obra de teatre.(àudio)

El text i la direcció de “Iaia!” és de Roger Peña, fill de Montserrat Carulla, i un dels intèrprets és el seu nét, Aleix Peña. La tripleta protagonista la completa Vicky Luengo, una de les actrius que els darrers mesos ha aparegut a la sèrie “La Riera” de TV3.


Document Actions