Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L’Escola de Puntaires d’Olèrdola celebrarà el seu 20è aniversari amb una Trobada el 12 d’abril

Es farà al Local Nou de Moja i inclourà una exposició dels millors treballs elaborats per les puntaires aquests anys

dimarts 24 març 2015

El proper Divendres Sant, 3 d’abril, farà 20 anys que l’Escola de Puntaires d’Olèrdola començava les seves sessions. Des d’aquella primera classe, a l’espai que ocupaven al Casal d’Avis de Moja, fins a l’actualitat, han passat moltes vivències. I l’escola ho vol commemorar de manera sonada. Per això organitzen una celebració d’aniversari el proper 12 d’abril, al Local Nou de Moja, de 10 del matí a la una del migdia. Enriqueta Mata, professora de l’Escola de Puntaires, explica que s’ha previst fer una Trobada que comptarà amb la participació d’un centenar de puntaires de la comarca. Durant aquesta Trobada també s’exposaran els millors treballs que han elaborat les puntaires d’Olèrdola durant aquests anys.(àudio)

Durant la Trobada del 12 d’abril es sortejaran productes entre les puntaires participants. També s’ha programat una exhibició amb el grup Gatzara Country i per finalitzar les puntaires d’Olèrdola compartiran un dinar de germanor.(àudio)

D’aquests 20 anys, Enriqueta Mata en fa un balanç molt positiu. A més de les classes, es participa en moltes sortides i s’han fet viatges.(àudio)

Al marge de la cita a Moja, les puntaires d’Olèrdola participen en diferents trobades. La primera de la primavera ha estat aquest diumenge, a Pacs. Després d’acollir la Trobada del 20è aniversari, el 12 d’abril, tenen previst participar en la trobada de la Granada, el 19 d’abril. Pel mes de maig han confirmat assistència a la Trobada de puntaires de Sant Llorenç, el dia 3, i també estaran a la Trobada general de puntaires de Catalunya, que enguany s’ha convocat a Terrassa el 10 de maig. El 31 de maig no faltaran a la Trobada d’Olèrdola i el 14 de juny participaran en la trobada que organitza el Casal d’Avis de Vilafranca.

Escolta l'entrevista a Enriqueta Mata, realitzada per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

 

Document Actions