Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La 34a Copa Olèrdola de futbol la disputaran el Cornellà i un combinat de jugadors del Penedès-Garraf

El partit es jugarà el proper dimecres 8 de desembre, a les 12.00h, al camp de Sant Pere Molanta
Manel Moreno, Pere Betran i Pere Sadurní
Manel Moreno, Pere Betran i Pere Sadurní

dilluns 29 novembre 2021

Un dels millors equips del futbol català, la UE Cornellà, disputarà la 34a edició de la Copa Olèrdola de futbol. L’equip del Baix Llobregat s’enfrontarà a un combinat de jugadors d’equips del Penedès-Garraf el proper dimecres 8 de desembre, a les 12.00 del migdia, al camp municipal de Sant Pere Molanta.

La Copa Olèrdola és un dels torneigs de futbol més arrelats a les nostres comarques. Des de la seva fundació, la competició la patrocina l’Ajuntament d’Olèrdola i és organitzada alternativament cada any per un dels equips federats de futbol en actiu al municipi. En aquesta ocasió ha tocat el torn del CFP Sant Pere Molanta. Dos dels integrants de la seva Junta Directiva, Pere Bertran i Manel Moreno, indicaven que la presència del Cornellà a la Copa Olèrdola s’explica perquè l’equip utilitza  cada quinze dies el camp de gespa natural de Sant Pere Molanta pels seus entrenaments preparatoris quan ha de jugar fora de Cornellà, a la 1a Federació. Per enfrontar-se al Cornellà i oferir un partit atractiu i equilibrat, s’ha optat per elaborar un combinat amb jugadors dels equips de l’Alt Penedès i del Garraf.(àudio)

Al Molanta li fa il·lusió poder acollir un equip del nivell del Cornellà i esperen que l’aficionat penedesenc de futbol respongui i no es perdi aquest esdeveniment esportiu. (àudio)

El regidor d’esports de l’Ajuntament d’Olèrdola, Pere Sadurní, també es mostrava satisfet de poder comptar en aquesta Copa Olèrdola amb “un dels grans equips del futbol català”.(àudio)

Des de l’Ajuntament es manté el propòsit que va originar la Copa Olèrdola de futbol d’oferir una competició que promocioni el municipi i doni suport als equips federats del municipi.(àudio)

El combinat del Penedès-Garraf inclourà a 3 jugadors del Vilanova, 3 del Moja, 2 del Cubelles, 2 de la Fundació Atlètic Vilafranca, 2 del Ribes, 2 del Sitges i 3 del Molanta. Per accedir al camp no s’ha fixat el pagament de cap entrada però es convidarà als assistents a participar en el sorteig d’un lot de productes.

Escolta les entrevistes a Pere Bertran, Manel Moreno i Pere Sadurní, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Document Actions