Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Manuel Torres guanya la 14a cursa de muntanya-castell d’Olèrdola

303 inscripcions i valoracions satisfactòries, malgrat els problemes del sistema de control d’arribada
Així finalitzava la cursa Manuel Torres
Així finalitzava la cursa Manuel Torres

dilluns 10 juny 2013

Manuel Torres ho està guanyant tot. La 14a edició de la cursa de muntanya-castell d’Olèrdola tampoc se li ha resistit. Aquest atleta de l’Esportiu Penedès va ser el primer en completar aquest diumenge al matí els 14 quilòmetres de recorregut de la prova, amb un temps de 59 minuts i 24 segons. En segona posició es va classificar Abdelkadous Mouj, amb un temps de 59 minuts i 47 segons, mentre que Juanma Garcia va ser tercer, superant l’hora per només 2 segons.

En l’apartat femení es va imposar de nou Núria Quiroga, també de l’Esportiu Penedès, mentre que el primer atleta local en arribar va ser Jordi Gómez, veí de Sant Pere Molanta i membre de l’Esportiu Penedès.copy_of_CursaSortida1.JPG

Manuel Torres explicava que havia assolit el seu objectiu de fer un temps inferior a una hora. Destacava que per això havia hagut de dosificar bé les forces.(àudio)

Manuel Torres és la tercera vegada que guanya aquesta prova i valorava que el seu recorregut és molt atractiu.

Núria Quiroga repetia el triomf de l’any passat. En acabar la prova es mostrava satisfeta per la victòria. (àudio)

Jordi Gómez va ser el primer d’Olèrdola en arribar però reconeixia que va acabar la prova just de forces. I és que havia començat massa fort i no va administrar bé l’energia.(àudio)

El president del club BTT el Bressol, Toni Rigual, es mostrava satisfet per haver arribat a les 303 inscripcions. També recordava que, després de l’experiència de l’any passat, s’havia decidit tornar als orígens i programar la prova entre els mesos de maig i juny.(àudio)

El sistema de control d’arribada a través de xip no va funcionar tal i com es preveia, malgrat la satisfactòria experiència prèvia de la Marxa BTT. Antoni Rigual assenyala que estan acabant de perfilar aquest sistema i mirarien de trobar-hi solució en properes curses. (àudio)copy_of_Cursasortida2.JPG

Per la seva banda, l’alcalde d’Olèrdola, Josep Tort, subratllava la feina altruista dels organitzadors i l’ambient cívic de la prova.(àudio)

Tort també posa l’accent en la promoció a favor del municipi que suposa acollir proves d’aquest nivell. L’alcalde es mostra satisfet que Olèrdola es consolidi com una referència atlètica al país, acollint curses diverses amb una alta participació i un gran nivell organitzatiu.

Escolta entrevistes relacionades amb la cursa, realitzades per Canal 20-Ràdio Olèrdola, clicant aquí

Consulta la

Document Actions