Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Olèrdola i Castellet i la Gornal delimiten els seus termes municipals

També s’ha signat l’alteració de terme amb Olivella i s’ha iniciat l’expedient de delimitació dels termes amb Avinyonet
Una de les fites de delimitació amb Castellet i la Gornal
Una de les fites de delimitació amb Castellet i la Gornal

dilluns 07 octubre 2019

 

Dijous a l’Ajuntament d’Olèrdola es formalitzava l’ acta de les operacions de delimitació entre els termes municipals de Castellet i la Gornal i d’Olèrdola. Aquesta delimitació consta de dues fites: la primera al Turó de les Tres Partions, que també és comuna amb el municipi de Canyelles; mentre que la 2a es localitza al turó anomenat Plana Morta, en una  fita que també és comuna al terme de Santa Margarida i els Monjos.

Divendres, d’altra banda,  es signava l’acta de reconeixement de la línia de terme i assenyalament de les fites comunes de l’expedient d’alteració del límit municipal amb Olivella. Aquesta alteració suposava realitzar uns petits canvis de la línia del terme municipal, a uns terrenys propers a la Urbanització Cal Surià d’Olivella. 

 L’Ajuntament també ha rebut notificació per part de la Direcció General d’Administració Local de la Generalitat, de l’inici de l’expedient de replantejament de la línia de terme d’Olèrdola i el d'Avinyonet del Penedès.

 Les delimitacions amb els termes de Canyelles i d’Olivella ja es van realitzar fa uns anys, al 2008 i 2016, respectivament. Ara només quedarien per delimitar els límits de terme amb els municipis de Santa Margarida i els Monjos i amb Vilafranca del Penedès. Aquest darrer s’estima que pot resultar complex perquè afecta a carrers de nuclis urbans, polígons industrials i barriades de masies.

Document Actions